Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rybnik mirass
1 Tactiek lsh
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 59.4
outstanding Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Butlewski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paliga is nu in balbezit. Paliga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Herbin passt de bal zonder na te denken. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Boni rent richting de bal. Boni haalt uit met een fantastische trap. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boni rent richting de bal. Boni schiet op doel. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:1

9e minuut.
Celeban probeert naar een medespeler te passen. Exner rent richting de bal. Trieb begaat een overtreding. Exner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Boni kopt de bal weg. Kand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kand speelt de bal door. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Butlewski geeft een lange en hoge pass. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Scicluna speelt de bal door. López probeert de bal met de borst te controleren. Boni is nu in balbezit. Boni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:2

19e minuut.
Otřísal probeert naar een medespeler te passen. Butlewski kan de bal niet met de borst controleren. Pohjanluoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pohjanluoto krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Trieb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Exner. Exner krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Opaliński is nu in balbezit. Paliga rent richting de bal. Paliga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:3

29e minuut.
Cioropina geeft een lange en hoge pass. Butlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski geeft de bal voor. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Otřísal bokst de bal weg. Crăcan geeft de bal voor. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Celeban is nu in balbezit. Mainaky is nu in balbezit. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Celeban is nu in balbezit. Celeban draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan bokst de bal weg.

33e minuut.
Sazon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scicluna de bal. Boni onderschept slim de pass. Boni draait met de bal, schiet en ... Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:4

36e minuut.
Fuentes probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. Opaliński begaat een overtreding. López raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. López kan niet meer verder spelen. Farinha komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Boni rent richting de bal. Boni passt de bal zonder na te denken. Paliga is nu in balbezit. Paliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 60%, mirass 40%.
KS Rybnik - mirass 0:5

46e minuut.
Arsenie komt het veld opgelopen. Mesquita komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Phelps is nu in balbezit. Paliga onderschept slim de pass. Paliga haalt uit met een fantastische trap. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:6

50e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:7

52e minuut.
Jackson kopt de bal weg. Arsenie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fuentes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga schiet op doel. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:8

59e minuut.
Scicluna geeft een hoge lob. Mesquita rent richting de bal. Mesquita passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arsenie de bal. Arsenie schiet op doel. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Farinha onderschept slim de pass. Herbin verovert de bal door een tackle van achteren. Herbin passt de bal zonder na te denken. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Phelps bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga onderschept slim de pass. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:9

71e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Jackson kopt de bal weg. Paliga probeert de bal met de borst te controleren. Paliga haalt uit met een fantastische trap. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - mirass 0:10

75e minuut.
Scicluna verovert de bal door een tackle van achteren. Heydərov rent richting de bal. Heydərov probeert naar een medespeler te passen. Arsenie rent richting de bal. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kand rent richting de bal. Kand passt de bal zonder na te denken. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan bokst de bal weg. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Boni rent richting de bal. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński passt de bal in één keer door. Paliga is nu in balbezit. Paliga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 52%, mirass 48%.
KS Rybnik - mirass 0:10