Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mirass KS Rybnik
lsh Tactiek 1
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Latoszek de bal. Pohjanluoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latoszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butlewski met een snel genomen vrije trap. Latoszek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Butlewski kopt de bal weg. Latoszek rent richting de bal. Scicluna onderschept slim de pass. Palomón verovert de bal door een tackle van achteren. Palomón draait met de bal, schiet en ... Otřísal bokst de bal weg.

4e minuut.
Trieb geeft een hoge lob. Crăcan rent richting de bal. Crăcan speelt de bal door. Palomón is nu in balbezit. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cioropina geeft de bal voor. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek onderschept slim de pass. Latoszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 1:0

13e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Boni rent richting de bal. Jackson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jackson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Boni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes met een sublieme pass. Palomón speelt de bal door. Boni rent richting de bal. Boni haalt uit met een fantastische trap. Otřísal bokst de bal weg.

23e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan speelt de bal door. Boni rent richting de bal. Boni draait met de bal, schiet en ... Otřísal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 2:0

29e minuut.
Crăcan kan de bal niet met de borst controleren. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Celeban de bal. Celeban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan met een sublieme pass. Boni is nu in balbezit. Boni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 3:0

33e minuut.
Boni heeft problemen om de bal te vangen. Boni passt de bal zonder na te denken. Latoszek rent richting de bal. Latoszek schiet op doel. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Boni is nu in balbezit. Boni passt de bal in één keer door. Palomón rent richting de bal. Palomón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 4:0

38e minuut.
Scicluna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăcan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 28%, KS Rybnik 72%.
mirass - KS Rybnik 5:0

46e minuut.
Mesquita komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen. Farinha komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kand passt de bal met de wreef. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni haalt uit met een fantastische trap. Otřísal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 6:0

49e minuut.
Cioropina onderschept slim de pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Boni rent richting de bal. Boni draait met de bal, schiet en ... Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 7:0

53e minuut.
Cioropina met een sublieme pass. Palomón rent richting de bal. Palomón passt de bal met de wreef. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Cioropina passt de bal zonder na te denken. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni verovert de bal door een tackle van achteren. Boni schiet op doel. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Boni rent richting de bal. Boni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 8:0

71e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Boni rent richting de bal. Boni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Rybnik 9:0

80e minuut.
Kand onderschept slim de pass. Kand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mesquita de bal. Mesquita geeft de bal voor. Arsenie krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kand is nu in balbezit. Kand passt de bal met de wreef. Mesquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesquita geeft de bal voor. Arsenie maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan bokst de bal weg.

84e minuut.
Palomón is nu in balbezit. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek heeft problemen om de bal te vangen. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 39%, KS Rybnik 61%.
mirass - KS Rybnik 9:0