Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Colchoneros HellaFlush
Colcho Tactiek test
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten good
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen weak


3e minuut.
MacPheidiran is nu in balbezit. MacPheidiran passt de bal met de wreef. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap. Rondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - HellaFlush 0:1

7e minuut.
MacPheidiran is nu in balbezit. Ayoroa onderschept slim de pass. Ayoroa geeft een hoge lob. Szyszka krijgt zijn hoofd ertegen. Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Colchoneros - HellaFlush 1:1

14e minuut.
Fulcheri kopt de bal weg. Koniecpolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic verovert de bal door een tackle van achteren. Crainic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - HellaFlush 1:2

20e minuut.
bij den Brouwer rent richting de bal. Langlo verovert de bal door een tackle van achteren. Langlo probeert naar een medespeler te passen. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Araque onderschept slim de pass. Araque geeft een hoge lob. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka schiet op doel. Brizzolari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Colchoneros - HellaFlush 2:2

30e minuut.
Syrovátka met een sublieme pass. Cubino is nu in balbezit. Cubino geeft een hoge lob. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cubino de bal. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Maska heeft problemen om de bal te vangen. Langlo rent richting de bal. Langlo passt de bal zonder na te denken. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino schiet op doel. Brizzolari bokst de bal weg.

42e minuut.
Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa passt de bal in één keer door. Langlo speelt de bal door. Daar is Syrovátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrovátka schiet op doel. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque rent richting de bal. Araque met een sublieme pass. Langlo rent richting de bal. Langlo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 26%, HellaFlush 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Colchoneros - HellaFlush 2:2

46e minuut.
Ayoroa rent richting de bal. Ayoroa geeft de bal voor. Klungelig pakt Marquini de bal. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Langlo speelt de bal door. Cubino is nu in balbezit. bij den Brouwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cubino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Syrovátka speelt de bal door. Araque probeert naar een medespeler te passen. Cubino rent richting de bal. Cubino heeft problemen om de bal te vangen. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari bokst de bal weg.

61e minuut.
Araque is nu in balbezit. Marquini rent richting de bal. Araque verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Araque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araque geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Araque rent richting de bal. Araque passt de bal zonder na te denken. Langlo speelt de bal door. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari bokst de bal weg.

65e minuut.
Maska probeert de bal aan de voet te houden. Marquini is nu in balbezit. Marquini geeft een hoge lob. Cubino is nu in balbezit. Cubino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Baković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabella met de inworp. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizzolari speelt de bal door. Daar is Sabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka passt de bal met de wreef. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Falanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Falanga geeft een hoge lob. Syrovátka speelt de bal door. Szyszka heeft problemen om de bal te vangen. Szyszka schiet op doel. Brizzolari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Tufeanu geeft een hoge lob. Cubino is nu in balbezit. Cubino heeft problemen om de bal te vangen. Cubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - HellaFlush 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 26%, HellaFlush 74%.
Los Colchoneros - HellaFlush 3:2