Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellaFlush Los Colchoneros
test Tactiek Colcho
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 12
47.9 gemiddelde waardering 59.5
average Schieten formidable
weak Passen formidable
average Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt bij den Brouwer de bal. Szyszka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacPheidiran. MacPheidiran krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Langlo probeert naar een medespeler te passen. Szyszka is nu in balbezit. bij den Brouwer begaat een overtreding. Szyszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayoroa wilt de vrije trap nemen. Brizzolari bokst de bal weg. Cubino rent richting de bal. Sabella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cubino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cubino neemt zijn aanloop. Brizzolari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft de bal voor. Rżany heeft problemen om de bal te vangen. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Los Colchoneros 0:1

20e minuut.
MacPheidiran heeft problemen om de bal te vangen. Langlo is nu in balbezit. Langlo geeft de bal voor. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Rżany geeft de bal voor. Inworp. Ayoroa met de inworp. Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Falanga speelt de bal door. Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szyszka de bal. Szyszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 78%, Los Colchoneros 22%.
HellaFlush - Los Colchoneros 0:1

47e minuut.
Psikuta geeft een lange en hoge pass. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu geeft een lange en hoge pass. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Sabella neemt vlug de vrije trap. Baković kopt de bal weg. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Los Colchoneros 0:2

53e minuut.
Cubino passt de bal in één keer door. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft de bal voor. Langlo geeft een lange en hoge pass. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Psikuta rent richting de bal. Cubino maakt een afschuwelijke overtreding. Cubino krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Syrovátka heeft problemen om de bal te vangen. Syrovátka geeft de bal voor. Klungelig pakt Maska de bal. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
bij den Brouwer geeft de bal voor. Falanga is nu in balbezit. Falanga geeft een lange en hoge pass. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ayoroa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacPheidiran. Ayoroa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayoroa wilt de vrije trap nemen. Szyszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Langlo speelt de bal door. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft de bal voor. Szyszka rent richting de bal. Szyszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Crainic rent richting de bal. Koniecpolski onderschept slim de pass. Koniecpolski geeft een lange en hoge pass. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Ayoroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayoroa geeft een lange en hoge pass. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka onderschept slim de pass. Szyszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cubino is nu in balbezit. Cubino met een sublieme pass. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Inworp. Sabella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino onderschept slim de pass. Cubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
MacPheidiran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heytens komt het veld opgelopen. Tufeanu neemt vlug de vrije trap. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka passt de bal zonder na te denken. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 82%, Los Colchoneros 18%.
HellaFlush - Los Colchoneros 0:2