Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund 88 TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS
stabilizacja Tactiek 442wysobr
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Aulický verovert de bal door een tackle van achteren. Aulický probeert naar een medespeler te passen. Zakos rent richting de bal. Spasić rent richting de bal. Spasić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Irrgang de bal. Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reljić krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc onderschept slim de pass. Szulc passt de bal zonder na te denken. Zakos is nu in balbezit. Zakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Faden onderschept slim de pass. Faden passt de bal in één keer door. Samarakos geeft de bal voor. Jarosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Nəcəfzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zakos kopt de bal weg. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajavec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čajavec krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ciemski kopt de bal weg. Szulc probeert naar een medespeler te passen. Zakos rent richting de bal. Zakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 1:0

36e minuut.
Spasić rent richting de bal. Ciemski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spasić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nolan met een snel genomen vrije trap. Spasić is nu in balbezit. Spasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 2:0

40e minuut.
Čajavec kopt de bal weg. Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarakos passt de bal met de wreef. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Eldemir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szulc. Eldemir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čajavec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden haalt uit met een fantastische trap. Nəcəfzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 59%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 41%.
Borussia Dortmund 88 - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 2:0

48e minuut.
Faden rent richting de bal. Jarosiński rent richting de bal. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński schiet op doel. Paal! Nəcəfzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faden springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jarosiński is nu in balbezit. Met opzet legt Reljić zijn tegenspeler op de grond. Jarosiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eldemir komt bij de bal en schiet. Faden maakt een snoekduik en kopt de bal. Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Faden rent richting de bal. Faden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 2:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Oord komt het veld opgelopen.

61e minuut.
van Oord met een snelle inworp. Reljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljić met een sublieme pass. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Samarakos is nu in balbezit. Samarakos geeft een lange en hoge pass. Melenovský heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... Nəcəfzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Faden heeft problemen om de bal te vangen. Doczekalski onderschept slim de pass. Eldemir rent richting de bal. Eldemir schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Dortmund 88 - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 2:2

69e minuut.
Aulický onderschept slim de pass. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc met een sublieme pass. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos schiet op doel. Knizia bokst de bal weg.

72e minuut.
Faden is nu in balbezit. Faden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Melenovský de bal onder controle te krijgen. Eldemir geeft de bal voor. Faden krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jarosiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Narváez. Jarosiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čajavec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarakos geeft een hoge lob. Faden maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Narváez geeft een hoge lob. Inworp. Gebel met de inworp. Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Faden passt de bal met de wreef. Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narváez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 62%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Dortmund 88 - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 2:2