Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS Borussia Dortmund 88
mirsz Tactiek stabilizacja
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Szulc met een sublieme pass. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spasić raakt geblesseerd tijdens het duel. Spasić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - Borussia Dortmund 88 0:1

5e minuut.
Samarakos geeft een lange en hoge pass. Jarosiński kopt de bal weg. Faden is nu in balbezit. Faden schiet op doel. Nəcəfzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - Borussia Dortmund 88 1:1

14e minuut.
Melenovský speelt de bal door. Aulický speelt de bal door. Szulc geeft de bal voor. Spasić kopt de bal weg. Zakos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szulc geeft een lange en hoge pass. Spasić kopt de bal weg. Zakos rent richting de bal. Zakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - Borussia Dortmund 88 1:2

35e minuut.
Ciemski geeft een hoge lob. Eldemir is nu in balbezit. Eldemir geeft een hoge lob. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... Nəcəfzadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 47%, Borussia Dortmund 88 53%.
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - Borussia Dortmund 88 1:2

54e minuut.
Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajavec verovert de bal door een tackle van achteren. Čajavec passt de bal zonder na te denken. Samarakos geeft een lange en hoge pass. Jarosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Nəcəfzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Doeltrap. van Oord komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ciemski geeft een lange en hoge pass. Irrgang bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrgang passt de bal in één keer door. Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Samarakos geeft een hoge lob. Doczekalski met een sublieme pass. Daar is Narváez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 31%, Borussia Dortmund 88 69%.
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - Borussia Dortmund 88 1:2