Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno Forza Rossoneri
Miastowa Tactiek 442ole
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Yola verovert de bal door een tackle van achteren. Yola geeft een hoge lob. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 0:1

5e minuut.
Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ... Baratti probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Supac neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lubaszewski probeert naar een medespeler te passen. Scordo kopt de bal weg. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 0:2

12e minuut.
Górecki speelt de bal door. Daar is Scordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scordo passt de bal zonder na te denken. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sowała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowała speelt de bal door. Piękoś rent richting de bal. Piękoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 0:3

18e minuut.
Sowała rent richting de bal. Sowała geeft de bal voor. Hoogstede bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Boniecki passt de bal in één keer door. Scordo rent richting de bal. Scordo passt de bal met de wreef. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sowała geeft een lange en hoge pass. Filarski met een sublieme pass. Scordo kopt de bal weg. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sowała rent richting de bal. Sowała geeft een lange en hoge pass. Cárdenas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 0:4

30e minuut.
Piękoś passt de bal in één keer door. Scordo rent richting de bal. Scordo passt de bal in één keer door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cárdenas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 0:5

36e minuut.
Piękoś is nu in balbezit. Sowała is nu in balbezit. Sowała geeft een lange en hoge pass. Cárdenas krijgt zijn hoofd ertegen. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Garp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popielarz. Garp raakt geblesseerd tijdens het duel. Górecki met een snel genomen vrije trap. Maziarka kopt de bal weg. Garp heeft problemen om de bal te vangen. Garp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 1:5

40e minuut.
Yola geeft de bal voor. Carvalho kopt de bal weg. Piękoś speelt de bal door. Mago rent richting de bal. Mago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Garp rent richting de bal. Boniecki is nu in balbezit. Garp onderschept slim de pass. Garp schiet op doel. Lubaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 2:5

45e minuut.
Popielarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scordo rent richting de bal. Scordo geeft een lange en hoge pass. Mago rent richting de bal. Mago haalt uit met een fantastische trap. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 70%, Forza Rossoneri 30%.
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 2:6

46e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Mago is nu in balbezit. Monk rent richting de bal. Mago onderschept slim de pass. Mago schiet op doel. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Monk kopt de bal weg. Górecki rent richting de bal. Górecki passt de bal zonder na te denken. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boniecki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carvalho neemt de hoekschop. Klungelig pakt Boniecki de bal. Garp rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Kesman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesman probeert naar een medespeler te passen. Scordo is nu in balbezit. Scordo geeft een hoge lob. Mago springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sowała geeft een hoge lob. Mago kopt de bal weg. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Filarski speelt de bal door. Popielarz kopt de bal weg. Hoogstede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Sowała met een snelle inworp. Mago rent richting de bal. Mago passt de bal in één keer door. Piękoś geeft een hoge lob. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 2:7

56e minuut.
Yola geeft een hoge lob. Hoogstede is nu in balbezit. Mago verovert de bal door een tackle van achteren. Mago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 2:8

58e minuut.
Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowała rent richting de bal. Sowała met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kesman probeert naar een medespeler te passen. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś passt de bal met de wreef. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Piękoś is nu in balbezit. Piękoś passt de bal zonder na te denken. Mago is nu in balbezit. Mago draait met de bal, schiet en ... Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Scordo speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 2:9

75e minuut.
Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 2:10

78e minuut.
Kesman met een sublieme pass. Sowała rent richting de bal. Sowała probeert naar een medespeler te passen. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo passt de bal in één keer door. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hoogstede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoogstede geeft de bal voor. Sowała kopt de bal weg. Mago rent richting de bal. Mago schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ryge Petersen heeft problemen om de bal te vangen. Scordo rent richting de bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Yola geeft een lange en hoge pass. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo passt de bal zonder na te denken. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Sowała probeert naar een medespeler te passen. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś passt de bal in één keer door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Baratti kan de bal niet met de borst controleren. Baratti geeft de bal voor. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 64%, Forza Rossoneri 36%.
Piwo Krosno - Forza Rossoneri 2:10