Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Rossoneri Piwo Krosno
442ole Tactiek Krosno
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.1 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


5e minuut.
Šakotić kan de bal niet met de borst controleren. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakotić begaat een overtreding. Šakotić krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Supac kopt de bal weg. Paşa heeft problemen om de bal te vangen. Kesman speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Carvalho passt de bal in één keer door. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - Piwo Krosno 0:1

9e minuut.
Krukowiecki kopt de bal weg. Baratti probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft de bal voor. Mago springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Popielarz onderschept slim de pass. Popielarz geeft een hoge lob. Monk kopt de bal weg. Šakotić geeft de bal voor. Górecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sowała rent richting de bal. Sowała geeft een hoge lob. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Rossoneri - Piwo Krosno 1:1

35e minuut.
Kesman speelt de bal door. Baratti is nu in balbezit. Baratti speelt de bal door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kesman probeert naar een medespeler te passen. Mago is nu in balbezit. Scordo speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Baratti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho passt de bal zonder na te denken. Górecki rent richting de bal. Górecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Paşa rent richting de bal. Scordo onderschept slim de pass. Scordo met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 48%, Piwo Krosno 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Rossoneri - Piwo Krosno 1:1

46e minuut.
Hollanti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Paşa rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Mago rent richting de bal. Mago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hoogstede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baratti probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - Piwo Krosno 2:1

50e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Carvalho rent richting de bal. Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Baratti geeft de bal voor. Mago krijgt zijn hoofd ertegen. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sowała is nu in balbezit. Sowała schiet op doel. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - Piwo Krosno 3:1

52e minuut.
Mago passt de bal zonder na te denken. Scordo is nu in balbezit. Scordo passt de bal zonder na te denken. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo haalt uit met een fantastische trap. Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Sowała de bal. Sowała geeft een hoge lob. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Filarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - Piwo Krosno 4:1

62e minuut.
Baratti rent richting de bal. Baratti speelt de bal door. Daar is Sowała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowała geeft een hoge lob. Mago springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapidžić komt het veld opgelopen. Muráň komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Šakotić onderschept slim de pass. Hollanti rent richting de bal. Hollanti passt de bal met de wreef. Maziarka rent richting de bal. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hoogstede passt de bal in één keer door. Górecki rent richting de bal. Górecki passt de bal met de wreef. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Lubaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 50%, Piwo Krosno 50%.
Forza Rossoneri - Piwo Krosno 4:1