Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mirass Los Colchoneros
lsh Tactiek Colcho
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten formidable
good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Langlo rent richting de bal. Langlo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cioropina de bal. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Palomón geeft een hoge lob. Falanga onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Butlewski zal de hoekschop nemen. Paliga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Araque met een sublieme pass. Langlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlo passt de bal in één keer door. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka schiet op doel. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Los Colchoneros 0:1

41e minuut.
Paliga rent richting de bal. Palomón is nu in balbezit. Paliga rent richting de bal. Palomón is nu in balbezit. Palomón schiet op doel. Rondo bokst de bal weg.

43e minuut.
Palomón probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan speelt de bal door. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 59%, Los Colchoneros 41%.
mirass - Los Colchoneros 0:1

46e minuut.
Langlo is nu in balbezit. Langlo passt de bal in één keer door. Daar is Szyszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Crăcan geeft een lange en hoge pass. Butlewski rent richting de bal. Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Paliga rent richting de bal. Paliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mirass - Los Colchoneros 1:1

57e minuut.
Araque met de inworp. Ayoroa geeft een lange en hoge pass. Herbin kopt de bal weg. Langlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlo geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Langlo geeft de bal voor. Szyszka is nu in balbezit. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Los Colchoneros 1:2

69e minuut.
Inworp. Ayoroa met een snelle inworp. Butlewski is nu in balbezit. Araque onderschept slim de pass. Araque geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Koniecpolski kopt de bal weg. Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa speelt de bal door. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Araque met een snelle inworp. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoroa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Trieb geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ayoroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araque rent richting de bal. Araque geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Araque passt de bal in één keer door. Langlo met een sublieme pass. Syrovátka probeert naar een medespeler te passen. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 70%, Los Colchoneros 30%.
mirass - Los Colchoneros 1:2