Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Colchoneros mirass
Colcho Tactiek lsh
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten excellent
formidable Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Cioropina met de inworp. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni passt de bal met de wreef. Palomón heeft problemen om de bal te vangen. Palomón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cubino de bal. Ayoroa geeft een hoge lob. Szyszka krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan bokst de bal weg.

15e minuut.
Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga is nu in balbezit. Palomón is nu in balbezit. Paliga is nu in balbezit. Paliga schiet op doel. Rondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cubino passt de bal in één keer door. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft de bal voor. Langlo kopt de bal weg. Daar is Szyszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ayoroa passt de bal met de wreef. Araque heeft problemen om de bal te vangen. Langlo probeert naar een medespeler te passen. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sazon onderschept slim de pass. Sazon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syrovátka met een snelle inworp. Ayoroa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - mirass 1:0

26e minuut.
Araque is nu in balbezit. Araque passt de bal zonder na te denken. Syrovátka probeert naar een medespeler te passen. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - mirass 2:0

28e minuut.
Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Syrovátka met de inworp. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni passt de bal in één keer door. Paliga is nu in balbezit. Paliga haalt uit met een fantastische trap. Rondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Herbin passt de bal met de wreef. Butlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szyszka. Szyszka krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sazon passt de bal in één keer door. Trieb heeft problemen om de bal te vangen. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - mirass 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 37%, mirass 63%.
Los Colchoneros - mirass 3:0

54e minuut.
Tufeanu rent richting de bal. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Butlewski is nu in balbezit. Butlewski geeft een lange en hoge pass. Rondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - mirass 3:1

66e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan speelt de bal door. Boni rent richting de bal. Boni geeft een hoge lob. Paliga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Falanga geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Cubino. Goede buitenspelval van de verdediging. Cioropina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni haalt uit met een fantastische trap. Rondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ayoroa geeft de bal voor. Syrovátka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbin. Herbin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fuentes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Palomón is nu in balbezit. Paliga rent richting de bal. Paliga draait met de bal, schiet en ... Rondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - mirass 3:2

83e minuut.
Araque geeft een lange en hoge pass. Fuentes kopt de bal weg. Sazon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Boni verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu rent richting de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Paliga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 47%, mirass 53%.
Los Colchoneros - mirass 3:2