Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund 88 Forza Rossoneri
stabilizacja Tactiek 442ole
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Melenovský rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Mago rent richting de bal. Mago haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Zakos rent richting de bal. Boniecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nolan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen. Lubaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sowała met een sublieme pass. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Piękoś onderschept slim de pass. Piękoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aulický geeft de bal voor. Nolan rent richting de bal. Nolan speelt de bal door. Spasić is nu in balbezit. Spasić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Szulc met de inworp. Reljić met een sublieme pass. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kesman geeft de bal voor. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Mago rent richting de bal. Mago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Popielarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Szulc de bal. Szulc speelt de bal door. Spasić rent richting de bal. Spasić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Irrgang onderschept slim de pass. Piękoś onderschept slim de pass. Piękoś geeft een lange en hoge pass. Mago springt en kopt de bal. Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 48%, Forza Rossoneri 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Dortmund 88 - Forza Rossoneri 0:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Oord komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Aulický de bal. Szulc rent richting de bal. Szulc passt de bal zonder na te denken. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Lubaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Spasić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kesman. Spasić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zakos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Yola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doczekalski onderschept slim de pass. Doczekalski probeert naar een medespeler te passen. Kesman is nu in balbezit. Piękoś rent richting de bal. Piękoś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szulc rent richting de bal. Szulc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boniecki de bal. Spasić onderschept slim de pass. Spasić draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski bokst de bal weg. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos schiet op doel. Lubaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Reljić rent richting de bal. Piękoś onderschept slim de pass. Piękoś geeft een hoge lob. Sowała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowała geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 47%, Forza Rossoneri 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Dortmund 88 - Forza Rossoneri 0:0