Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS
Miastowa Tactiek 442wysobr
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen formidable


11e minuut.
Samarakos is nu in balbezit. Samarakos geeft een hoge lob. Faden is nu in balbezit. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Eldemir passt de bal zonder na te denken. Jarosiński rent richting de bal. Šakotić begaat een overtreding. Šakotić krijgt een gele kaart. Jarosiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarosiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarakos geeft een lange en hoge pass. Faden springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Eldemir met een sublieme pass. Faden heeft problemen om de bal te vangen. Faden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ciemski geeft de bal voor. Inworp. Carvalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faden rent richting de bal. Faden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pancu controleert de bal met de borst. Pancu speelt de bal door. Samarakos probeert naar een medespeler te passen. Faden rent richting de bal. Faden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Eldemir met een sublieme pass. Samarakos rent richting de bal. Samarakos geeft de bal voor. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Paşa speelt de bal door. Klungelig pakt Carvalho de bal. Carvalho passt de bal in één keer door. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Faden passt de bal in één keer door. Samarakos heeft problemen om de bal te vangen. Samarakos speelt de bal door. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faden is nu in balbezit. Faden draait met de bal, schiet en ... Filarski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 66%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piwo Krosno - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:0

46e minuut.
Dalea komt het veld opgelopen. Garp komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hoogstede controleert de bal met de borst. Conovalov is nu in balbezit. Faden onderschept slim de pass. Faden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:1

54e minuut.
Čajavec rent richting de bal. Čajavec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šakotić de bal. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Eldemir is nu in balbezit. Paşa begaat een overtreding. Eldemir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čajavec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Eldemir is nu in balbezit. Eldemir passt de bal zonder na te denken. Samarakos speelt de bal door. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Faden rent richting de bal. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp geeft de bal voor. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Nahksepp heeft problemen om de bal te vangen. Conovalov rent richting de bal. Nahksepp onderschept slim de pass. Faden rent richting de bal. Faden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Čajavec geeft een hoge lob. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Conovalov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faden legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Nahksepp passt de bal in één keer door. Čajavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir probeert naar een medespeler te passen. Faden is nu in balbezit. Faden draait met de bal, schiet en ... Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Eldemir is nu in balbezit. Eldemir passt de bal met de wreef. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarakos speelt de bal door. Faden is nu in balbezit. Faden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 64%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 36%.
Piwo Krosno - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:2