Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paradoxides Perła Lublin
1 Tactiek 2016 NEW
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 62.9
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Andreassi kan de bal niet met de borst controleren. Andreassi geeft een hoge lob. Venneker rent richting de bal. Venneker schiet op doel. Teodorovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Perła Lublin 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Evrard de bal. Evrard passt de bal met de wreef. Chambers probeert naar een medespeler te passen. Sofianopoulos geeft een hoge lob. Fernández de Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paradoxides - Perła Lublin 1:1

8e minuut.
Klungelig pakt Tajthy de bal. Evrard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirea. Mirea krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Brandt is nu in balbezit. Fernández de Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Villegas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Luchs kopt de bal weg. Coronado rent richting de bal. Tajthy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coronado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández de Villegas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Luchs rent richting de bal. Luchs geeft een lange en hoge pass. Sofianopoulos met een sublieme pass. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado draait met de bal, schiet en ... Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sofianopoulos neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tajthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Perła Lublin 1:2

44e minuut.
Belen is nu in balbezit. Luchs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Evrard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Venneker kopt de bal weg. Məşədiəzim is nu in balbezit. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić draait met de bal, schiet en ... Teodorovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 63%, Perła Lublin 37%.
Paradoxides - Perła Lublin 1:2

47e minuut.
Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Luchs kopt de bal weg. Coronado rent richting de bal. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sofianopoulos geeft een hoge lob. Fernández de Villegas rent richting de bal. Brandt onderschept slim de pass. Coronado rent richting de bal. Coronado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Brandt geeft een lange en hoge pass. Fernández de Villegas rent richting de bal. Coronado is nu in balbezit. Coronado schiet op doel. Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Perła Lublin 1:3

61e minuut.
Coronado heeft problemen om de bal te vangen. Tajthy is nu in balbezit. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado draait met de bal, schiet en ... Faroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Perła Lublin 1:4

74e minuut.
Mirea rent richting de bal. Mirea geeft de bal voor. Ghidoni rent richting de bal. Fernández de Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Buitenspel voor Nikić. Goede buitenspelval van de verdediging. Morici komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 60%, Perła Lublin 40%.
Paradoxides - Perła Lublin 1:4