Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa KP Bielany
ofensywa Tactiek Na pełnej qrwie
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten formidable
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
Bugała geeft de bal voor. Inworp. Bornes met een snelle inworp. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tejnóra speelt de bal door. Daar is Hajrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajrović met een sublieme pass. Jallow is nu in balbezit. Jallow draait met de bal, schiet en ... do Futebol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bornes met de inworp. Barczyk geeft een lange en hoge pass. Duijnhouwer heeft problemen om de bal te vangen. Hajrović onderschept slim de pass. Hajrović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov geeft de bal voor. Grzymkowski geeft een lange en hoge pass. Hajrović maakt een snoekduik en kopt de bal. do Futebol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Merino Ruiz onderschept slim de pass. Merino Ruiz passt de bal zonder na te denken. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra geeft de bal voor. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Bornes is nu in balbezit. Bornes speelt de bal door. Hạnh rent richting de bal. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - KP Bielany 0:1

29e minuut.
Grzymkowski probeert naar een medespeler te passen. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov onderschept slim de pass. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 55%, KP Bielany 45%.
Smurfy Jankosa - KP Bielany 0:1

49e minuut.
Barczyk passt de bal met de wreef. Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh schiet op doel. do Futebol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - KP Bielany 0:2

53e minuut.
Paton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kniaź komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Madejczyk met een sublieme pass. Gürel rent richting de bal. Alaca begaat een overtreding. Alaca krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk passt de bal met de wreef. Gürel rent richting de bal. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Catalina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - KP Bielany 1:2

77e minuut.
Tejnóra passt de bal met de wreef. Bornes rent richting de bal. Bornes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hạnh de bal. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hajrović heeft problemen om de bal te vangen. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajrović onderschept slim de pass. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... do Futebol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inworp. Warczachowski komt het veld opgelopen. Kurzawski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Coello kopt de bal weg. Gürel rent richting de bal. Dybula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gürel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gürel kan niet meer verder spelen. Kolasiński komt het veld opgelopen. Mekėlis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Catalina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smurfy Jankosa - KP Bielany 2:2

87e minuut.
Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow speelt de bal door. Hajrović is nu in balbezit. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Rusinov onderschept slim de pass. Rusinov geeft een hoge lob. Kolasiński kopt de bal weg. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis draait met de bal, schiet en ... Catalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 45%, KP Bielany 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smurfy Jankosa - KP Bielany 2:2