Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany Smurfy Jankosa
Na pełnej qrwie Tactiek ofensywa
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 55.5
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk begaat een overtreding. Hạnh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tejnóra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes passt de bal in één keer door. Tejnóra heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra geeft de bal voor. Hạnh rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bornes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Jallow is nu in balbezit. Jallow schiet op doel. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaggeggi rent richting de bal. Rupar onderschept slim de pass. Rupar schiet op doel. Ostaşu probeert de bal aan de voet te houden. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rupar is nu in balbezit. Rupar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gaggeggi geeft een hoge lob. Tejnóra kopt de bal weg. Gaggeggi heeft problemen om de bal te vangen. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Bornes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bornes speelt de bal door. Rupar is nu in balbezit. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bornes passt de bal met de wreef. Alaca met een sublieme pass. Rupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupar schiet op doel. Pedroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. do Futebol bokst de bal weg.

28e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk passt de bal zonder na te denken. Sveen speelt de bal door. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis schiet op doel. Catalina bokst de bal weg.

33e minuut.
Sveen met een sublieme pass. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk speelt de bal door. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mignini kopt de bal weg. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk passt de bal met de wreef. Gürel is nu in balbezit. Gürel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 45%, Smurfy Jankosa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Bielany - Smurfy Jankosa 0:0

49e minuut.
Gaggeggi speelt de bal door. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis probeert naar een medespeler te passen. Gürel rent richting de bal. Gürel schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Bornes passt de bal met de wreef. Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni begaat een overtreding. Pedroni krijgt een gele kaart. Hạnh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tejnóra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bornes geeft een lange en hoge pass. Jallow is nu in balbezit. Rupar rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 1:0

52e minuut.
Cameán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coello met de inworp. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen geeft een hoge lob. Catalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gürel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 1:1

56e minuut.
Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal zonder na te denken. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Catalina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 1:2

61e minuut.
Bornes passt de bal zonder na te denken. Rupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ... do Futebol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 2:2

63e minuut.
Bornes is nu in balbezit. Bornes geeft de bal voor. Pedroni heeft problemen om de bal te vangen. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mekėlis probeert naar een medespeler te passen. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula maakt een afschuwelijke overtreding. Dybula krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Madejczyk met een snelle inworp. Sveen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Coello geeft een lange en hoge pass. Mekėlis kopt de bal weg. Paton probeert de bal aan de voet te houden. Gürel is nu in balbezit. Gürel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Paton speelt de bal door. Bornes rent richting de bal. Bornes passt de bal in één keer door. Hạnh rent richting de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 3:2

80e minuut.
Inworp. Alaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra geeft de bal voor. Hạnh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 4:2

83e minuut.
Mignini geeft een hoge lob. Inworp. Bornes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebiskveradze komt het veld opgelopen. Seyirten komt het veld opgelopen. Janowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sveen onderschept slim de pass. Sveen passt de bal zonder na te denken. Coello rent richting de bal. Coello geeft een lange en hoge pass. Mekėlis kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gürel de bal. Gürel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 4:3

90e minuut.
Tejnóra met een snelle inworp. Alaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaca passt de bal zonder na te denken. Janowski is nu in balbezit. Janowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 51%, Smurfy Jankosa 49%.
KP Bielany - Smurfy Jankosa 4:3