Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ulquidi _Włatcy_Móch_
widmo Tactiek lol
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten solid
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Téllez geeft een hoge lob. Inworp. Rus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Pittas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sulikowski zal de hoekschop nemen. Pittas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Nedeoglo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez begaat een overtreding. Jenkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Sulikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jenkins krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski passt de bal met de wreef. Fortgens rent richting de bal. Fortgens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - _Włatcy_Móch_ 1:0

25e minuut.
Jenkins kopt de bal weg. Sulikowski geeft de bal voor. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - _Włatcy_Móch_ 2:0

26e minuut.
Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona geeft een lange en hoge pass. Chongwen kopt de bal weg. Ionaş rent richting de bal. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ionaş geeft een hoge lob. Inworp. Sulikowski met de inworp. Rus geeft een lange en hoge pass. Fortgens rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ionaş is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Neyra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neyra krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neyra rent richting de bal. Neyra geeft de bal voor. Chongwen maakt een snoekduik en kopt de bal. Vişoianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - _Włatcy_Móch_ 2:1

43e minuut.
Rus probeert naar een medespeler te passen. Jenkins rent richting de bal. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - _Włatcy_Móch_ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 37%, _Włatcy_Móch_ 63%.
Fc Ulquidi - _Włatcy_Móch_ 3:1

46e minuut.
Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Granier komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Flores Santacruz rent richting de bal. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski passt de bal zonder na te denken. Fortgens rent richting de bal. Fortgens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Neyra rent richting de bal. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus met een sublieme pass. Flores Santacruz is nu in balbezit. Flores Santacruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Neyra passt de bal zonder na te denken. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rus. Rus krijgt een gele kaart. Ionaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Loodus komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Trynkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drăgoi neemt vlug de vrije trap. Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Flores Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Flores Santacruz haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Loodus met de inworp. Rus is nu in balbezit. Ionaş begaat een overtreding. Ionaş krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Inworp. Ñancupel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornel verovert de bal door een tackle van achteren. Kornel geeft een hoge lob. Granier bereikt de bal nog maar net als eerste. Granier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Granier is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rus neemt de hoekschop. Flores Santacruz springt en kopt de bal. Nedeoglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - _Włatcy_Móch_ 4:1

85e minuut.
Loodus is nu in balbezit. Granier verovert de bal door een tackle van achteren. Granier geeft de bal voor. Rus geeft de bal voor. Fortgens krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nedeoglo trapt de bal weg. Rus kopt de bal weg. Klungelig pakt Loodus de bal. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fortgens rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - _Włatcy_Móch_ 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 48%, _Włatcy_Móch_ 52%.
Fc Ulquidi - _Włatcy_Móch_ 5:1