Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:20
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: Narodowy
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 14695
Husaria Elblag Petarda
#TnU Tactiek sweepplus3
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
23 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 54.2
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Babacar Ndiour heeft problemen om de bal te vangen. Babacar Ndiour passt de bal zonder na te denken. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki draait met de bal, schiet en ... Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Petarda 0:1

9e minuut.
Molęda met een sublieme pass. Babacar Ndiour rent richting de bal. Babacar Ndiour passt de bal met de wreef. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik schiet op doel. Sysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iltimosov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babacar Ndiour zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Derda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bauer neemt de hoekschop. Domoaukafe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Babacar Ndiour kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Pedante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedante krijgt een gele kaart. Brzezik raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzezik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ramalho Eanes geeft een hoge lob. Babacar Ndiour bereikt de bal nog maar net als eerste. Babacar Ndiour met een sublieme pass. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki verovert de bal door een tackle van achteren. Siekierecki passt de bal zonder na te denken. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer passt de bal met de wreef. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Elblag - Petarda 1:1

25e minuut.
Ciavarelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Domoaukafe de bal. Trivković rent richting de bal. Domoaukafe onderschept slim de pass. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ciavarelli passt de bal met de wreef. Bauer rent richting de bal. Bauer probeert naar een medespeler te passen. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns schiet op doel. Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Pedante met een sublieme pass. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe passt de bal in één keer door. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bączek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernovschi rent richting de bal. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 50%, Petarda 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husaria Elblag - Petarda 1:1

47e minuut.
Cernovschi kopt de bal weg. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe passt de bal in één keer door. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Trivković rent richting de bal. Domoaukafe verovert de bal door een tackle van achteren. Domoaukafe speelt de bal door. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cerletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Chivu speelt de bal door. Cernovschi probeert naar een medespeler te passen. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe geeft een lange en hoge pass. Šaltāns springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Trivković geeft de bal voor. Iltimosov kopt de bal weg. Sibuan speelt de bal door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Šaltāns met een sublieme pass. Bauer is nu in balbezit. Cerletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerletti krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Domoaukafe de bal. Domoaukafe passt de bal met de wreef. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Petarda 2:1

70e minuut.
Jaszczur komt het veld opgelopen. Drohojowski komt het veld opgelopen. Křivánek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe met een sublieme pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Chivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Petarda 3:1

78e minuut.
Zoet geeft een hoge lob. Inworp. Drohojowski met de inworp. Sibuan geeft een hoge lob. Brzezik maakt een snoekduik en kopt de bal. Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe probeert naar een medespeler te passen. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Petarda 4:1

85e minuut.
Šaltāns kopt de bal weg. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe passt de bal met de wreef. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Chivu bokst de bal weg. Cerletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer onderschept slim de pass. Bauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Brzezik probeert de bal aan de voet te houden. Jaszczur is nu in balbezit. Iltimosov onderschept slim de pass. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sysiak probeert naar een medespeler te passen. Domoaukafe kopt de bal weg. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 45%, Petarda 55%.
Husaria Elblag - Petarda 4:1