Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Lublin KP Bielany
2016 NEW Tactiek Na pełnej qrwie
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
63.2 gemiddelde waardering 61.1
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Bornes passt de bal in één keer door. Rupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea begaat een overtreding. Mirea krijgt een gele kaart. Rupar raakt geblesseerd tijdens het duel. Tejnóra komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Elmer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fernández de Villegas de bal. Fernández de Villegas passt de bal met de wreef. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elmer zal de hoekschop nemen. Fernández de Villegas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - KP Bielany 1:0

11e minuut.
Inworp. Mirea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas geeft een lange en hoge pass. Grzymkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elmer neemt de hoekschop. Fernández de Villegas krijgt zijn hoofd ertegen. Catalina bokst de bal weg.

13e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Coronado passt de bal met de wreef. Fernández de Villegas rent richting de bal. Fernández de Villegas schiet op doel. Catalina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - KP Bielany 2:0

14e minuut.
Dybula onderschept slim de pass. Dybula geeft de bal voor. Buchla rent richting de bal. Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mirea met een sublieme pass. Fernández de Villegas rent richting de bal. Dybula is nu in balbezit. Fernández de Villegas onderschept slim de pass. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mirea met een sublieme pass. Coronado rent richting de bal. Elmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmer geeft een lange en hoge pass. Fernández de Villegas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Buchla met een sublieme pass. Elmer speelt de bal door. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - KP Bielany 3:0

32e minuut.
Elmer geeft de bal voor. Dybula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap. Catalina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - KP Bielany 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 37%, KP Bielany 63%.
Perła Lublin - KP Bielany 4:0

59e minuut.
Andreassi onderschept slim de pass. Andreassi probeert naar een medespeler te passen. Luchs speelt de bal door. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buitenspel voor Hạnh. Goede buitenspelval van de verdediging. Wietzon neemt vlug de vrije trap. Cameán is nu in balbezit. Fernández de Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Villegas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Luchs is nu in balbezit. Luchs speelt de bal door. Elmer met een sublieme pass. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Elmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Janowski komt het veld opgelopen. Seyirten komt het veld opgelopen. Sebiskveradze komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Mirea speelt de bal door. Daar is Elmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elmer geeft de bal voor. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas geeft een lange en hoge pass. Catalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 26%, KP Bielany 74%.
Perła Lublin - KP Bielany 4:0