Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa Paradoxides
ofensywa Tactiek 1
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 63.3
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Mahmudov met een sublieme pass. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft de bal voor. Nikić springt en kopt de bal. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Coello met een sublieme pass. Gürel rent richting de bal. Met opzet legt Ghidoni zijn tegenspeler op de grond. Ghidoni krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Evrard passt de bal in één keer door. Rauber met een sublieme pass. Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim schiet op doel. do Futebol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Nikić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venneker rent richting de bal. Sveen maakt een afschuwelijke overtreding. Sveen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Venneker raakt geblesseerd tijdens het duel. Rauber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nikić springt en kopt de bal. do Futebol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Paradoxides 0:1

38e minuut.
Madejczyk met een sublieme pass. Mekėlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandt begaat een overtreding. Mekėlis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madejczyk wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 51%, Paradoxides 49%.
Smurfy Jankosa - Paradoxides 0:1

48e minuut.
Madejczyk passt de bal in één keer door. Coello rent richting de bal. Coello geeft de bal voor. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. Faroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smurfy Jankosa - Paradoxides 1:1

62e minuut.
Coello is nu in balbezit. Coello speelt de bal door. Gürel rent richting de bal. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Paradoxides 2:1

63e minuut.
Evrard rent richting de bal. Evrard passt de bal in één keer door. Rauber speelt de bal door. Venneker rent richting de bal. Venneker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klungelig pakt Coello de bal. Ghidoni begaat een overtreding. Coello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madejczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. Faroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Paradoxides 3:1

65e minuut.
Venneker speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gürel rent richting de bal. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Evrard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canel de bal. Campioni is nu in balbezit. Məşədiəzim verovert de bal door een tackle van achteren. Məşədiəzim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 47%, Paradoxides 53%.
Smurfy Jankosa - Paradoxides 3:1