Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ulquidi Husaria Elblag
widmo Tactiek #TnU
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 54.4
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Klungelig pakt Cernovschi de bal. Cernovschi geeft een hoge lob. Bauer kopt de bal weg. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Sulikowski geeft een hoge lob. Jenkins kopt de bal weg. Daar is Pedante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas schiet op doel. Sysiak bokst de bal weg.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieczyński met een snelle inworp. Sulikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Fortgens de bal. Fortgens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Domoaukafe kopt de bal weg. Wieczyński rent richting de bal. Domoaukafe onderschept slim de pass. Domoaukafe geeft een lange en hoge pass. Bauer krijgt zijn hoofd ertegen. Vişoianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Husaria Elblag 0:1

24e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Met opzet legt Šaltāns zijn tegenspeler op de grond. Drăgoi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kornel met een snel genomen vrije trap. Bączek heeft problemen om de bal te vangen. Jenkins geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns onderschept slim de pass. Šaltāns heeft problemen om de bal te vangen. Šaltāns schiet op doel. Vişoianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Rus passt de bal zonder na te denken. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens passt de bal met de wreef. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ulquidi - Husaria Elblag 1:1

36e minuut.
Sulikowski geeft de bal voor. Pedante heeft problemen om de bal te vangen. Fortgens rent richting de bal. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Sulikowski met een snelle inworp. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas geeft een lange en hoge pass. Jenkins springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 29%, Husaria Elblag 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ulquidi - Husaria Elblag 1:1

46e minuut.
Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Granier komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski geeft een lange en hoge pass. Granier rent richting de bal. Granier schiet op doel. Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Husaria Elblag 2:1

66e minuut.
Šaltāns passt de bal zonder na te denken. Domoaukafe is nu in balbezit. Wieczyński geeft een hoge lob. Flores Santacruz is nu in balbezit. Flores Santacruz haalt uit met een fantastische trap. Sysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sulikowski neemt de hoekschop. Granier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Flores Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Flores Santacruz passt de bal zonder na te denken. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens haalt uit met een fantastische trap. Sysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bączek geeft de bal voor. Bauer probeert de bal aan de voet te houden. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş geeft een lange en hoge pass. Granier maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Domoaukafe kopt de bal weg. Cernovschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rus. Rus krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Domoaukafe kopt de bal weg. Sulikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Rus de bal. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns schiet op doel. Vişoianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 29%, Husaria Elblag 71%.
Fc Ulquidi - Husaria Elblag 2:1