Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda _Włatcy_Móch_
perfect Tactiek lol
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
51 gemiddelde waardering 60.1
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Chongwen kopt de bal weg. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński begaat een overtreding. Jabłczyński krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kulczyński passt de bal zonder na te denken. Ionaş rent richting de bal. Ionaş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chongwen de bal. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:1

11e minuut.
Tapar kopt de bal weg. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş probeert naar een medespeler te passen. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen schiet op doel. Chivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ionaş zal de hoekschop nemen. Fornalik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:2

24e minuut.
Carmona passt de bal zonder na te denken. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński speelt de bal door. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel. Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:3

29e minuut.
Chongwen rent richting de bal. Chivu speelt de bal door. Tapar kopt de bal weg. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński geeft de bal voor. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een hoge lob. Fornalik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:4

45e minuut.
Carmona met de inworp. Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 67%, _Włatcy_Móch_ 33%.
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:5

53e minuut.
Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş geeft een hoge lob. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Chivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:6

57e minuut.
Ramalho Eanes is nu in balbezit. Tapar onderschept slim de pass. Tapar passt de bal zonder na te denken. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:7

60e minuut.
Jabłczyński geeft de bal voor. Drohojowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunev. Drohojowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Drohojowski met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. Nedeoglo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ylagan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siekierecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Nedeoglo bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Tapar de bal. Tapar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş geeft de bal voor. Fornalik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czapek komt het veld opgelopen. Trynkiewicz komt het veld opgelopen. Carmona kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulczyński de bal. Piesio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piesio krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Chivu met een harde bal richting middenveld. Tapar kopt de bal weg. Piesio probeert de bal met de borst te controleren. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ramalho Eanes probeert naar een medespeler te passen. Carmona is nu in balbezit. Carmona passt de bal zonder na te denken. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Negreiro komt het veld opgelopen. Chivu trapt de bal weg van het doel. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal met de wreef. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Negreiro kopt de bal weg. Trynkiewicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Molęda ... Strafschop! Molęda krijgt een gele kaart. Trynkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trynkiewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 76%, _Włatcy_Móch_ 24%.
Petarda - _Włatcy_Móch_ 0:7