Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Włatcy_Móch_ Petarda
lol Tactiek perfect
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Inworp. Rochowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński geeft de bal voor. Chongwen springt en kopt de bal. Chivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ionaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babacar Ndiour rent richting de bal. Neyra onderschept slim de pass. Neyra geeft een hoge lob. Trynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kuryluk is nu in balbezit. Dunev onderschept slim de pass. Dunev passt de bal in één keer door. Chongwen rent richting de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Petarda 1:0

38e minuut.
Ramalho Eanes geeft een lange en hoge pass. Rochowiak geeft een hoge lob. Linh Ngọc kopt de bal weg. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kuryluk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribicki komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Téllez geeft de bal voor. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czapek. Czapek krijgt een gele kaart. Trynkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Trynkiewicz wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ribicki met een sublieme pass. Téllez met een sublieme pass. Kulczyński met een sublieme pass. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Trivković geeft de bal voor. Inworp. Ionaş met de inworp. Neyra is nu in balbezit. Neyra geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trynkiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Petarda 2:0

45e minuut.
Rose met een sublieme pass. Sibuan heeft problemen om de bal te vangen. Linh Ngọc is nu in balbezit. Sibuan onderschept slim de pass. Sibuan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 44%, Petarda 56%.
_Włatcy_Móch_ - Petarda 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Sibuan de bal. Chongwen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sibuan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sibuan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rose kopt de bal weg. Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Molęda is nu in balbezit. Dunev rent richting de bal. Sibuan verovert de bal door een tackle van achteren. Sibuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Trynkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jaszczur komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Neyra de bal onder controle te krijgen. Babacar Ndiour bereikt de bal nog maar net als eerste. Babacar Ndiour passt de bal met de wreef. Sibuan rent richting de bal. Sibuan haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Linh Ngọc passt de bal in één keer door. Czapek rent richting de bal. Czapek passt de bal zonder na te denken. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loodus komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Tovar komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Ñancupel komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Czapek verovert de bal door een tackle van achteren. Czapek probeert naar een medespeler te passen. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Petarda 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 46%, Petarda 54%.
_Włatcy_Móch_ - Petarda 3:0