Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paradoxides KP Bielany
1 Tactiek Na pełnej qrwie
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ghidoni probeert naar een medespeler te passen. Warczachowski is nu in balbezit. Warczachowski geeft een lange en hoge pass. Nikić is nu in balbezit. Nikić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Tajthy geeft de bal voor. Məşədiəzim kan de bal niet met de borst controleren. Alaca verovert de bal door een tackle van achteren. Evrard onderschept slim de pass. Evrard geeft een lange en hoge pass. Catalina bokst de bal weg.

5e minuut.
Venneker kan de bal niet met de borst controleren. Nikić rent richting de bal. Dybula rent richting de bal. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra passt de bal met de wreef. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes geeft een lange en hoge pass. Rupar krijgt zijn hoofd ertegen. Faroux bokst de bal weg. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tajthy rent richting de bal. Rupar onderschept slim de pass. Rupar speelt de bal door. Janowski rent richting de bal. Janowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Belen met een sublieme pass. Nikić rent richting de bal. Nikić passt de bal zonder na te denken. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim schiet op doel. Catalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Məşədiəzim passt de bal in één keer door. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft een lange en hoge pass. Nikić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rauber kopt de bal weg. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bornes zijn tegenspeler op de grond. Bornes krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Məşədiəzim met een sublieme pass. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra begaat een overtreding. Tejnóra krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bornes geeft een hoge lob. Brandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupar verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Faroux bokst de bal weg.

31e minuut.
Rupar is nu in balbezit. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupar rent richting de bal. Rupar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - KP Bielany 0:1

33e minuut.
Grzymkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belen met een snelle inworp. Rauber rent richting de bal. Rauber geeft een hoge lob. Catalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alaca kopt de bal weg. Catalina bokst de bal weg.

38e minuut.
Janowski rent richting de bal. Janowski passt de bal met de wreef. Rupar rent richting de bal. Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski geeft de bal voor. Inworp. Belen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rauber geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikić rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belen neemt de hoekschop. Nikić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paradoxides - KP Bielany 1:1

44e minuut.
Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña passt de bal in één keer door. Rupar rent richting de bal. Rupar schiet op doel. Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 47%, KP Bielany 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paradoxides - KP Bielany 1:1

49e minuut.
Məşədiəzim speelt de bal door. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber rent richting de bal. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Janowski rent richting de bal. Bornes is nu in balbezit. Ghidoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bornes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hạnh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - KP Bielany 1:2

61e minuut.
Daar is Tajthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rupar rent richting de bal. Ghidoni onderschept slim de pass. Hạnh onderschept slim de pass. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - KP Bielany 1:3

69e minuut.
Grzymkowski onderschept slim de pass. Rauber is nu in balbezit. Rauber geeft een lange en hoge pass. Dybula rent richting de bal. Venneker is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - KP Bielany 2:3

73e minuut.
Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim speelt de bal door. Dybula onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Evrard neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Inworp. Acuña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tajthy rent richting de bal. Rupar verovert de bal door een tackle van achteren. Rupar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopski komt het veld opgelopen. Kurzawski komt het veld opgelopen. Kniaź komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tejnóra geeft de bal voor. Klungelig pakt Rupar de bal. Brandt rent richting de bal. Rupar onderschept slim de pass. Rupar haalt uit met een fantastische trap. Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mahmudov rent richting de bal. Mahmudov geeft de bal voor. Daar is Kurzawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikić rent richting de bal. Nikić schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Konopski geeft een hoge lob. Janowski kopt de bal weg. Rupar rent richting de bal. Rupar schiet op doel. Faroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - KP Bielany 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 51%, KP Bielany 49%.
Paradoxides - KP Bielany 2:4