Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany Paradoxides
Na pełnej qrwie Tactiek 1
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Nikić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzymkowski. Nikić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahmudov met een snel genomen vrije trap. Venneker krijgt zijn hoofd ertegen. Catalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Grzymkowski geeft de bal voor. Rupar rent richting de bal. Mahmudov onderschept slim de pass. Mahmudov geeft een lange en hoge pass. Məşədiəzim krijgt zijn hoofd ertegen. Catalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cameán rent richting de bal. Cameán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rauber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Catalina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim speelt de bal door. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić haalt uit met een fantastische trap. Catalina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Paradoxides 0:1

12e minuut.
Alaca geeft een lange en hoge pass. Ghidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh begaat een overtreding. Hạnh krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ghidoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alaca de bal. Alaca geeft een lange en hoge pass. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tejnóra speelt de bal door. Jallow rent richting de bal. Jallow probeert naar een medespeler te passen. Rupar rent richting de bal. Rupar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Paradoxides 1:1

31e minuut.
Jallow passt de bal met de wreef. Tejnóra is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tejnóra zal de hoekschop nemen. Hạnh maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mahmudov probeert naar een medespeler te passen. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen passt de bal zonder na te denken. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cameán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rauber geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Məşədiəzim springt en kopt de bal. Catalina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Paradoxides 1:2

44e minuut.
Məşədiəzim kopt de bal weg. Evrard geeft de bal voor. Klungelig pakt Cameán de bal. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker draait met de bal, schiet en ... Catalina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 59%, Paradoxides 41%.
KP Bielany - Paradoxides 1:2

51e minuut.
Belen rent richting de bal. Inworp. Belen met een snelle inworp. Evrard geeft een hoge lob. Məşədiəzim springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Paton rent richting de bal. Paton speelt de bal door. Evrard heeft problemen om de bal te vangen. Evrard geeft een lange en hoge pass. Venneker is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Paradoxides 1:3

59e minuut.
Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rupar de bal. Jallow is nu in balbezit. Jallow draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Jallow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandt. Jallow raakt geblesseerd tijdens het duel. Tejnóra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jallow maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes rent richting de bal. Ghidoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghidoni krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra passt de bal zonder na te denken. Bornes is nu in balbezit. Bornes schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Grzymkowski geeft de bal voor. Bornes speelt de bal door. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Faroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Paradoxides 2:3

77e minuut.
Alaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaca geeft een lange en hoge pass. Hạnh rent richting de bal. Jallow is nu in balbezit. Hạnh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Paradoxides 3:3

78e minuut.
Tejnóra speelt de bal door. Alaca rent richting de bal. Alaca speelt de bal door. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Hạnh springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tajthy verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Paradoxides 4:3

88e minuut.
Inworp. Darby komt het veld opgelopen. De Moreno komt het veld opgelopen. Mommens komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Brandt geeft een lange en hoge pass. Evrard geeft een hoge lob. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić draait met de bal, schiet en ... Catalina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Paradoxides 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 49%, Paradoxides 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Bielany - Paradoxides 4:4