Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa Perła Lublin
ofensywa Tactiek 2016 NEW
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


6e minuut.
Chambers probeert naar een medespeler te passen. Luchs met een sublieme pass. Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea passt de bal met de wreef. Fernández de Villegas rent richting de bal. Coronado rent richting de bal. Coronado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Luchs verovert de bal door een tackle van achteren. Luchs passt de bal zonder na te denken. Sofianopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Sofianopoulos geeft de bal voor. Fernández de Villegas krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

15e minuut.
Sveen is nu in balbezit. Sveen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Campioni de bal. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas schiet op doel. do Futebol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Perła Lublin 0:1

19e minuut.
Sofianopoulos rent richting de bal. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos onderschept slim de pass. Sofianopoulos geeft een lange en hoge pass. Fernández de Villegas krijgt zijn hoofd ertegen. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Luchs passt de bal zonder na te denken. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos passt de bal zonder na te denken. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap. do Futebol bokst de bal weg.

24e minuut.
Sofianopoulos speelt de bal door. Luchs met een sublieme pass. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sveen probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coronado springt en kopt de bal. do Futebol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Perła Lublin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 83%, Perła Lublin 17%.
Smurfy Jankosa - Perła Lublin 0:2

46e minuut.
Duijnhouwer geeft de bal voor. de Neve kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buchla de bal onder controle te krijgen. Mekėlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Sofianopoulos probeert naar een medespeler te passen. Mirea is nu in balbezit. Mirea passt de bal in één keer door. Coronado rent richting de bal. Coronado haalt uit met een fantastische trap. do Futebol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Duijnhouwer passt de bal in één keer door. Luchs is nu in balbezit. Luchs speelt de bal door. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla geeft een lange en hoge pass. Sofianopoulos kopt de bal weg. Coronado geeft een hoge lob. Fernández de Villegas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Luchs probeert naar een medespeler te passen. Chambers geeft een hoge lob. Coronado kopt de bal weg. Daar is Sofianopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofianopoulos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Perła Lublin 0:3

73e minuut.
Luchs speelt de bal door. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijnhouwer begaat een overtreding. Sofianopoulos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sofianopoulos kan niet meer verder spelen. Amerek komt het veld opgelopen. Luchs met een snel genomen vrije trap. do Futebol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Fernández de Villegas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merino Ruiz. Fernández de Villegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buchla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández de Villegas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Luchs onderschept slim de pass. Luchs geeft de bal voor. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap. do Futebol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Perła Lublin 0:4

80e minuut.
Coello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel speelt de bal door. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gürel geeft de bal voor. de Neve rent richting de bal. de Neve passt de bal met de wreef. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Canel is nu in balbezit. Fernández de Villegas onderschept slim de pass. Fernández de Villegas passt de bal in één keer door. Coello rent richting de bal. Coello geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gürel is nu in balbezit. Gürel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Perła Lublin 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 65%, Perła Lublin 35%.
Smurfy Jankosa - Perła Lublin 1:4