Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ulquidi Petarda
widmo Tactiek perfect
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 53.8
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Czapek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulikowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drohojowski. Drohojowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ylagan met een snelle inworp. Sulikowski is nu in balbezit. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose geeft een lange en hoge pass. Vişoianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Petarda 0:1

8e minuut.
Kuryluk heeft problemen om de bal te vangen. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pittas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sulikowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rose rent richting de bal. Kornel is nu in balbezit. Kornel geeft een hoge lob. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ulquidi - Petarda 1:1

13e minuut.
Ramalho Eanes met een sublieme pass. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş geeft een hoge lob. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kuryluk geeft een hoge lob. Siekierecki is nu in balbezit. Kornel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kornel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ramalho Eanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas onderschept slim de pass. Pittas passt de bal zonder na te denken. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens schiet op doel. Chivu bokst de bal weg.

36e minuut.
Kuryluk kopt de bal weg. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski geeft de bal voor. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Derda met de inworp. Tosik geeft een hoge lob. Jenkins controleert de bal met de borst. Jenkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 29%, Petarda 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ulquidi - Petarda 1:1

46e minuut.
Granier komt het veld opgelopen. Flores Santacruz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Drohojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sulikowski passt de bal zonder na te denken. Flores Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores Santacruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Drohojowski is nu in balbezit. Tosik verovert de bal door een tackle van achteren. Tosik speelt de bal door. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens schiet op doel. Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuryluk heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Wieczyński geeft een hoge lob. Inworp. Ylagan met de inworp. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wieczyński met een snelle inworp. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik probeert naar een medespeler te passen. Granier is nu in balbezit. Granier haalt uit met een fantastische trap. Chivu bokst de bal weg. Paal!

81e minuut.
Wieczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fortgens kopt de bal weg. Kuryluk probeert de bal met de borst te controleren. Fortgens verovert de bal door een tackle van achteren. Fortgens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Granier rent richting de bal. Tosik rent richting de bal. Granier bereikt de bal nog maar net als eerste. Granier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 28%, Petarda 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ulquidi - Petarda 1:1