Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda Fc Ulquidi
sweepplus Tactiek widmo
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 56.3
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Rus met een sublieme pass. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski passt de bal zonder na te denken. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pittas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittas schiet op doel. Chivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Fc Ulquidi 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rus met een snelle inworp. Sulikowski geeft de bal voor. Pittas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Fc Ulquidi 0:2

33e minuut.
Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi geeft de bal voor. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Fc Ulquidi 0:3

38e minuut.
Sulikowski geeft een lange en hoge pass. Pittas kopt de bal weg. Kuryluk rent richting de bal. Fortgens onderschept slim de pass. Fortgens draait met de bal, schiet en ... Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Timiş kopt de bal weg. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski met een sublieme pass. Pittas heeft problemen om de bal te vangen. Pittas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Derda de bal. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins haalt uit met een fantastische trap. Chivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 68%, Fc Ulquidi 32%.
Petarda - Fc Ulquidi 0:3

46e minuut.
Granier komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Fortgens de bal. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski passt de bal zonder na te denken. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

46e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chivu trapt de bal weg van het doel. Rus kopt de bal weg. Granier is nu in balbezit. Granier schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Ramalho Eanes geeft de bal voor. Inworp. Sulikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rus is nu in balbezit. Rus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drohojowski komt het veld opgelopen. Sibuan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Derda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rus met de inworp. Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Trivković bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trivković verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timiş met de inworp. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski geeft de bal voor. Chivu bokst de bal weg. Granier bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Jaszczur komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski met een sublieme pass. Daar is Pittas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittas haalt uit met een fantastische trap. Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Fc Ulquidi 0:4

83e minuut.
Sibuan speelt de bal door. Trivković is nu in balbezit. Trivković passt de bal in één keer door. Daar is Fortgens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortgens haalt uit met een fantastische trap. Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 68%, Fc Ulquidi 32%.
Petarda - Fc Ulquidi 0:4