Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ulquidi Perła Lublin
widmo Tactiek 2016 NEW
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
54.8 gemiddelde waardering 63
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Kornel is nu in balbezit. Kornel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sofianopoulos met een snelle inworp. Luchs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Luchs speelt de bal door. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos geeft een hoge lob. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... Vişoianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Pittas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hooper rent richting de bal. Hooper geeft de bal voor. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jenkins is nu in balbezit. Andreassi onderschept slim de pass. Andreassi geeft een lange en hoge pass. Fernández de Villegas rent richting de bal. Fernández de Villegas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sofianopoulos neemt de hoekschop. Fernández de Villegas springt en kopt de bal. Vişoianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Timiş is nu in balbezit. Timiş geeft de bal voor. Hooper kan de bal niet met de borst controleren. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 64%, Perła Lublin 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ulquidi - Perła Lublin 0:0

46e minuut.
Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Granier komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kornel heeft problemen om de bal te vangen. Coronado is nu in balbezit. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ... Vişoianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Perła Lublin 0:1

52e minuut.
Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński passt de bal in één keer door. Daar is Fernández de Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández de Villegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Perła Lublin 0:2

54e minuut.
Buchla is nu in balbezit. Mirea is nu in balbezit. Wieczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wieczyński krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornel geeft de bal voor. Gowin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández de Villegas rent richting de bal. Fernández de Villegas schiet op doel. Vişoianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Timiş met een sublieme pass. Flores Santacruz rent richting de bal. Hooper onderschept slim de pass. Hooper geeft de bal voor. Fernández de Villegas springt en kopt de bal. Vişoianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirea neemt de hoekschop. Coronado maakt een snoekduik en kopt de bal. Vişoianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornel geeft de bal voor. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ... Vişoianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Perła Lublin 0:3

76e minuut.
Chambers geeft de bal voor. Gowin rent richting de bal. Fernández de Villegas onderschept slim de pass. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap. Vişoianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Perła Lublin 0:4

85e minuut.
Chambers passt de bal met de wreef. Luchs met een sublieme pass. Kornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado schiet op doel. Vişoianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sofianopoulos met een snelle inworp. Coronado rent richting de bal. Coronado passt de bal zonder na te denken. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos geeft de bal voor. Vişoianu bokst de bal weg. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Perła Lublin 0:5

90e minuut.
Sofianopoulos is nu in balbezit. Timiş onderschept slim de pass. Timiş speelt de bal door. Hooper geeft een hoge lob. Coronado maakt een snoekduik en kopt de bal. Vişoianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 68%, Perła Lublin 32%.
Fc Ulquidi - Perła Lublin 0:5