Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paradoxides _Włatcy_Móch_
1 Tactiek lol
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 59.3
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen geeft een lange en hoge pass. Nikić rent richting de bal. Nikić draait met de bal, schiet en ... Nedeoglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carmona kan de bal niet met de borst controleren. Carmona passt de bal zonder na te denken. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber geeft een hoge lob. Venneker is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nikić maakt een snoekduik en kopt de bal. Nedeoglo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 1:0

5e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard verovert de bal door een tackle van achteren. Evrard geeft de bal voor. Nikić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:0

6e minuut.
Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim geeft een hoge lob. Nikić is nu in balbezit. Nikić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Rauber passt de bal in één keer door. Tapar probeert naar een medespeler te passen. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Chongwen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fornalik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:1

10e minuut.
Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft de bal voor. Tajthy heeft problemen om de bal te vangen. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:2

11e minuut.
Ghidoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionaş met een snelle inworp. Tapar is nu in balbezit. Tapar geeft een lange en hoge pass. Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:3

14e minuut.
Tagliaferr maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fornalik kopt de bal weg. Klungelig pakt Tajthy de bal. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kulczyński met de inworp. Carmona geeft de bal voor. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:4

17e minuut.
Mahmudov met een sublieme pass. Daar is Evrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard met een sublieme pass. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ionaş geeft een lange en hoge pass. Tajthy met een sublieme pass. Belen is nu in balbezit. Belen geeft een hoge lob. Nikić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Neyra onderschept slim de pass. Neyra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ionaş de bal. Ionaş geeft de bal voor. Fornalik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:5

25e minuut.
Nikić is nu in balbezit. Nikić passt de bal in één keer door. Venneker rent richting de bal. Rauber is nu in balbezit. Rauber draait met de bal, schiet en ... Nedeoglo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Fornalik rent richting de bal. Chongwen rent richting de bal. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Məşədiəzim met een sublieme pass. Belen heeft problemen om de bal te vangen. Belen probeert naar een medespeler te passen. Venneker rent richting de bal. Venneker haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Venneker is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Neyra ... Strafschop! Venneker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nedeoglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

30e minuut.
Ionaş passt de bal zonder na te denken. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar met een sublieme pass. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen schiet op doel. Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

31e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş met een sublieme pass. Chongwen rent richting de bal. Chongwen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Fornalik de bal. Fornalik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:6

32e minuut.
Rauber passt de bal zonder na te denken. Məşədiəzim rent richting de bal. Tagliaferr probeert naar een medespeler te passen. Chongwen rent richting de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tapar passt de bal in één keer door. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft de bal voor. Chongwen krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Tajthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:7

44e minuut.
Dunev passt de bal met de wreef. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona met een sublieme pass. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tapar passt de bal zonder na te denken. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński geeft een hoge lob. Chongwen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 58%, _Włatcy_Móch_ 42%.
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:8

54e minuut.
Evrard geeft de bal voor. Rauber kopt de bal weg. Evrard geeft een hoge lob. Nikić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Venneker is nu in balbezit. Neyra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venneker raakt geblesseerd tijdens het duel. Nikić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Daar is Fornalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandt verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar probeert naar een medespeler te passen. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen schiet op doel. Paal! Faroux bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ionaş zal de hoekschop nemen. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Faroux probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 2:9

63e minuut.
Fornalik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tajthy. Fornalik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trynkiewicz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker verovert de bal door een tackle van achteren. Belen rent richting de bal. Belen geeft een hoge lob. Nikić maakt een snoekduik en kopt de bal. Nedeoglo bokst de bal weg. Məşədiəzim maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 3:9

71e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft de bal voor. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loodus komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dunev onderschept slim de pass. Dunev probeert naar een medespeler te passen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 3:10

80e minuut.
Inworp. Ñancupel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ionaş speelt de bal door. Tapar is nu in balbezit. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft de bal voor. Trynkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 3:11

88e minuut.
Rauber rent richting de bal. Rauber passt de bal met de wreef. Məşədiəzim met een sublieme pass. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tapar passt de bal in één keer door. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft een hoge lob. Trynkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Faroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 48%, _Włatcy_Móch_ 52%.
Paradoxides - _Włatcy_Móch_ 3:11