Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany Husaria Elblag
Na pełnej qrwie Tactiek #TnU
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 56.1
uitmuntend Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Bączek met een snelle inworp. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe passt de bal met de wreef. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 0:1

2e minuut.
Jallow met een sublieme pass. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jallow geeft een lange en hoge pass. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Husaria Elblag 1:1

3e minuut.
Bączek heeft problemen om de bal te vangen. Jallow verovert de bal door een tackle van achteren. Jallow passt de bal met de wreef. Daar is Hạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 2:1

8e minuut.
Bauer passt de bal in één keer door. Ciavarelli heeft problemen om de bal te vangen. Ciavarelli passt de bal zonder na te denken. Bauer is nu in balbezit. Bauer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Ciavarelli rent richting de bal. Ciavarelli passt de bal in één keer door. Bauer rent richting de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap. Dybula probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Husaria Elblag 2:2

16e minuut.
Bornes kopt de bal weg. Daar is Rupar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh passt de bal in één keer door. Tejnóra geeft een hoge lob. Sysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jallow heeft problemen om de bal te vangen. Pedante bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 3:2

17e minuut.
Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dybula de bal. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Catalina bokst de bal weg.

19e minuut.
Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes geeft de bal voor. Klungelig pakt Iltimosov de bal. Rupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Ciavarelli de bal. Ciavarelli met een sublieme pass. Bauer met een sublieme pass. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Catalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Paton onderschept slim de pass. Cernovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernovschi geeft een hoge lob. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rupar geeft een hoge lob. Bączek is nu in balbezit. Tejnóra onderschept slim de pass. Tejnóra geeft een hoge lob. Hạnh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 4:2

29e minuut.
Šaltāns onderschept slim de pass. Warczachowski onderschept slim de pass. Alaca probeert naar een medespeler te passen. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh schiet op doel. Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Paton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Domoaukafe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciavarelli probeert naar een medespeler te passen. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 4:3

44e minuut.
Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Sysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 48%, Husaria Elblag 52%.
KP Bielany - Husaria Elblag 5:3

49e minuut.
Rupar rent richting de bal. Rupar passt de bal in één keer door. Bornes rent richting de bal. Bornes geeft de bal voor. Hạnh maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bornes met een snelle inworp. Alaca met een sublieme pass. Rupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow rent richting de bal. Jallow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Alaca rent richting de bal. Šaltāns onderschept slim de pass. Šaltāns passt de bal met de wreef. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bornes met een snelle inworp. Alaca rent richting de bal. Alaca geeft een lange en hoge pass. Tejnóra geeft de bal voor. Hạnh springt en kopt de bal. Sysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Cernovschi de bal. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupar is nu in balbezit. Rupar draait met de bal, schiet en ... Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ciavarelli geeft een hoge lob. Domoaukafe kopt de bal weg. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Catalina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 5:4

76e minuut.
Šaltāns schiet op doel. Ciavarelli controleert de bal met de borst. Ciavarelli passt de bal in één keer door. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Catalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Alaca probeert naar een medespeler te passen. Bornes rent richting de bal. Bornes met een sublieme pass. Rupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Warczachowski rent richting de bal. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer geeft een lange en hoge pass. Šaltāns springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Husaria Elblag 5:5

83e minuut.
De Moreno komt het veld opgelopen. Darby komt het veld opgelopen. Mommens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 48%, Husaria Elblag 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Bielany - Husaria Elblag 5:5