Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda Smurfy Jankosa
junior Tactiek ofensywa
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Coello rent richting de bal. Coello passt de bal in één keer door. Madejczyk speelt de bal door. Gürel rent richting de bal. Gürel schiet op doel. Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Siekierecki is nu in balbezit. Rusinov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siekierecki. Siekierecki krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Chivu met een sublieme pass. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk speelt de bal door. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rose kopt de bal weg. Canel geeft een hoge lob. Coello kopt de bal weg. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Molęda onderschept slim de pass. Sveen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molęda. Molęda krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Doeltrap. Chivu trapt de bal weg. Coello controleert de bal met de borst. Coello passt de bal zonder na te denken. Gürel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft de bal voor. Kuryluk kan de bal niet met de borst controleren. Mekėlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekėlis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Czapek geeft de bal voor. Inworp. Coello met de inworp. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel geeft een lange en hoge pass. Chivu bokst de bal weg. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. Chivu bokst de bal weg.

40e minuut.
Gürel geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Molęda trapt de bal weg van het doel. Sibuan probeert de bal met de borst te controleren. Sibuan probeert naar een medespeler te passen. do Futebol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sveen probeert naar een medespeler te passen. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello met een sublieme pass. Gürel rent richting de bal. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 58%, Smurfy Jankosa 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petarda - Smurfy Jankosa 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt Mekėlis de bal. Sveen rent richting de bal. Sveen passt de bal met de wreef. Gürel rent richting de bal. Gürel draait met de bal, schiet en ... Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Czapek de bal onder controle te krijgen. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapek krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Sibuan met een sublieme pass. Brzezik is nu in balbezit. Canel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen speelt de bal door. Coello heeft problemen om de bal te vangen. Coello geeft een lange en hoge pass. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Bártfay komt het veld opgelopen. Ylagan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gürel rent richting de bal. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Derda de bal. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Coello is nu in balbezit. Coello geeft een lange en hoge pass. Chivu bokst de bal weg. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal. Chivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Smurfy Jankosa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 63%, Smurfy Jankosa 37%.
Petarda - Smurfy Jankosa 0:1