Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa Petarda
ofensywa Tactiek sweepplus
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 51.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Czapek rent richting de bal. Czapek geeft de bal voor. Daar is Merino Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 0:1

7e minuut.
Trivković probeert naar een medespeler te passen. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu speelt de bal door. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 0:2

14e minuut.
Mekėlis kan de bal niet met de borst controleren. Derda is nu in balbezit. Derda geeft een hoge lob. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis schiet op doel. Bugryn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gürel kopt de bal weg. Coello speelt de bal door. Sveen met een sublieme pass. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 1:2

23e minuut.
Kuryluk neemt vlug de vrije trap. Daar is Rusinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Georgescu krijgt een gele kaart. Rusinov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merino Ruiz met een snel genomen vrije trap. Gürel is nu in balbezit. Gürel schiet op doel. Bugryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smurfy Jankosa - Petarda 2:2

31e minuut.
Merino Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Merino Ruiz geeft een lange en hoge pass. Mekėlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekėlis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kuryluk passt de bal in één keer door. Coello speelt de bal door. Gürel heeft problemen om de bal te vangen. Gürel draait met de bal, schiet en ... Bugryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 3:2

43e minuut.
Siekierecki verovert de bal door een tackle van achteren. Siekierecki passt de bal in één keer door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 56%, Petarda 44%.
Smurfy Jankosa - Petarda 3:2

46e minuut.
Tovar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Sveen de bal. Sveen speelt de bal door. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sveen is nu in balbezit. Gürel rent richting de bal. Coello is nu in balbezit. Coello geeft een lange en hoge pass. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal. Bugryn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sveen onderschept slim de pass. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Gürel rent richting de bal. Gürel draait met de bal, schiet en ... Bugryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 4:2

57e minuut.
Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello rent richting de bal. Coello geeft de bal voor. Mekėlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekėlis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bugryn met een harde bal richting middenveld. Sveen kopt de bal weg. Coello is nu in balbezit. Coello geeft een lange en hoge pass. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal. Bugryn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 5:2

62e minuut.
Duijnhouwer geeft een hoge lob. Ramalho Eanes rent richting de bal. Mekėlis verovert de bal door een tackle van achteren. Mekėlis schiet op doel. Bugryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 6:2

63e minuut.
Kuryluk speelt de bal door. Daar is Trivković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Bugryn probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coello zal de hoekschop nemen. Gürel kopt de bal weg. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 7:2

69e minuut.
Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Molęda de bal. Mekėlis verovert de bal door een tackle van achteren. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 8:2

70e minuut.
Babacar Ndiour komt het veld opgelopen. Sibuan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Canel geeft een hoge lob. Gürel is nu in balbezit. Gürel passt de bal in één keer door. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 9:2

80e minuut.
Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen geeft een lange en hoge pass. Mekėlis springt en kopt de bal. Gürel springt en kopt de bal. Bugryn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 10:2

81e minuut.
Babacar Ndiour bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk passt de bal met de wreef. Daar is Mekėlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekėlis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sveen rent richting de bal. Sveen passt de bal met de wreef. Daar is Mekėlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekėlis draait met de bal, schiet en ... Bugryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Petarda 11:2

85e minuut.
Babacar Ndiour passt de bal zonder na te denken. Brzezik is nu in balbezit. Madejczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Madejczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Madejczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Brzezik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 36%, Petarda 64%.
Smurfy Jankosa - Petarda 11:2