Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paradoxides Fc Ulquidi
1 Tactiek widmo
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
61.1 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim passt de bal zonder na te denken. Nikić rent richting de bal. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kornel speelt de bal door. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Rus speelt de bal door. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins schiet op doel. Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Nikić rent richting de bal. Venneker rent richting de bal. Nikić rent richting de bal. Nikić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Fc Ulquidi 1:0

12e minuut.
Fortgens probeert naar een medespeler te passen. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paradoxides - Fc Ulquidi 1:1

15e minuut.
Rauber is nu in balbezit. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber onderschept slim de pass. Rauber geeft de bal voor. Nikić springt en kopt de bal. Vişoianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Fc Ulquidi 2:1

45e minuut.
Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornel onderschept slim de pass. Kornel passt de bal zonder na te denken. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 53%, Fc Ulquidi 47%.
Paradoxides - Fc Ulquidi 2:1

46e minuut.
Granier komt het veld opgelopen. Flores Santacruz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mahmudov onderschept slim de pass. Mahmudov passt de bal met de wreef. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber geeft een lange en hoge pass. Venneker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Fc Ulquidi 3:1

50e minuut.
Venneker probeert naar een medespeler te passen. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal in één keer door. Rauber is nu in balbezit. Rauber geeft een hoge lob. Vişoianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Məşədiəzim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vişoianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Rauber verovert de bal door een tackle van achteren. Rauber geeft een hoge lob. Daar is Kornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Fc Ulquidi 4:1

78e minuut.
Evrard speelt de bal door. Belen rent richting de bal. Sulikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulikowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 45%, Fc Ulquidi 55%.
Paradoxides - Fc Ulquidi 4:1