Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ulquidi Paradoxides
widmo Tactiek 1
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Klungelig pakt Belen de bal. Belen speelt de bal door. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker schiet op doel. Vişoianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Paradoxides 0:1

11e minuut.
Vişoianu speelt de bal door. Fortgens kopt de bal weg. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins draait met de bal, schiet en ... Faroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ulquidi - Paradoxides 1:1

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Evrard de bal onder controle te krijgen. Rauber rent richting de bal. Rauber geeft een lange en hoge pass. Nikić rent richting de bal. Kornel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Paradoxides 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 53%, Paradoxides 47%.
Fc Ulquidi - Paradoxides 1:2

46e minuut.
Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Granier komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gowin rent richting de bal. Nikić onderschept slim de pass. Kornel verovert de bal door een tackle van achteren. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Wieczyński speelt de bal door. Rus met een sublieme pass. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ulquidi - Paradoxides 2:2

66e minuut.
Venneker kopt de bal weg. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen passt de bal zonder na te denken. Venneker is nu in balbezit. Venneker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rauber met een sublieme pass. Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim geeft een lange en hoge pass. Daar is Venneker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venneker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Paradoxides 2:3

70e minuut.
Rauber passt de bal met de wreef. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Belen geeft een lange en hoge pass. Nikić springt en kopt de bal. Vişoianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Evrard geeft de bal voor. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nikić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evrard kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vişoianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belen kopt de bal weg. Daar is Kornel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evrard krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Rauber probeert de bal aan de voet te houden. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus passt de bal met de wreef. Granier bereikt de bal nog maar net als eerste. Granier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 42%, Paradoxides 58%.
Fc Ulquidi - Paradoxides 2:3