Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Lublin _Włatcy_Móch_
2016 NEW Tactiek lol
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
63.2 gemiddelde waardering 59.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Carmona met de inworp. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński met een sublieme pass. Carmona is nu in balbezit. Carmona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sofianopoulos met een snelle inworp. Tapar probeert naar een medespeler te passen. Coronado geeft de bal voor. Fernández de Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal. Nedeoglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tagliaferr de bal. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hooper rent richting de bal. Hooper geeft een lange en hoge pass. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - _Włatcy_Móch_ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 36%, _Włatcy_Móch_ 64%.
Perła Lublin - _Włatcy_Móch_ 1:0

48e minuut.
Neyra rent richting de bal. Neyra geeft de bal voor. Inworp. Hooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sofianopoulos geeft de bal voor. Nedeoglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Luchs met een sublieme pass. Mirea geeft een lange en hoge pass. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas schiet op doel. Nedeoglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - _Włatcy_Móch_ 2:0

53e minuut.
Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar passt de bal met de wreef. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen schiet op doel. Teodorovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ionaş met de inworp. Tapar speelt de bal door. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Chongwen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - _Włatcy_Móch_ 2:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trynkiewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona passt de bal zonder na te denken. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perła Lublin - _Włatcy_Móch_ 2:2

74e minuut.
Fernández de Villegas probeert naar een medespeler te passen. Coronado heeft problemen om de bal te vangen. Chongwen onderschept slim de pass. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - _Włatcy_Móch_ 2:3

79e minuut.
Ionaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luchs is nu in balbezit. Luchs geeft een hoge lob. Fernández de Villegas rent richting de bal. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chongwen stond buitenspel. Negreiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 30%, _Włatcy_Móch_ 70%.
Perła Lublin - _Włatcy_Móch_ 2:3