Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Włatcy_Móch_ Perła Lublin
lol Tactiek 2016 NEW
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
57.6 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Andreassi speelt de bal door. Hooper is nu in balbezit. Hooper geeft een lange en hoge pass. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel. Nedeoglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neyra heeft problemen om de bal te vangen. Fernández de Villegas rent richting de bal. Fernández de Villegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Perła Lublin 0:1

8e minuut.
Fornalik met een snelle inworp. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyński geeft een lange en hoge pass. Chongwen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Elmer geeft de bal voor. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea is nu in balbezit. Mirea geeft een lange en hoge pass. Coronado maakt een snoekduik en kopt de bal. Nedeoglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Fornalik is nu in balbezit. Luchs onderschept slim de pass. Luchs probeert naar een medespeler te passen. Chongwen rent richting de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Elmer rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loodus met de inworp. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Wietzon geeft een lange en hoge pass. Fernández de Villegas kopt de bal weg. Dunev heeft problemen om de bal te vangen. Coronado rent richting de bal. Coronado schiet op doel. Nedeoglo bokst de bal weg. Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Perła Lublin 0:2

32e minuut.
Elmer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Loodus de bal. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel. Nedeoglo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Perła Lublin 0:3

36e minuut.
Chambers onderschept slim de pass. Chambers geeft een lange en hoge pass. Coronado kopt de bal weg. Coronado rent richting de bal. Coronado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Andreassi probeert naar een medespeler te passen. Luchs is nu in balbezit. Luchs passt de bal zonder na te denken. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas schiet op doel. Nedeoglo bokst de bal weg.

39e minuut.
Trynkiewicz controleert de bal met de borst. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea probeert naar een medespeler te passen. Elmer rent richting de bal. Elmer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 65%, Perła Lublin 35%.
_Włatcy_Móch_ - Perła Lublin 0:3

51e minuut.
Inworp. Morici komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tapar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chambers met een snelle inworp. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal zonder na te denken. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Perła Lublin 1:3

74e minuut.
Kulczyński is nu in balbezit. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Fornalik geeft de bal voor. Chongwen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea speelt de bal door. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Ñancupel komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Wietzon neemt vlug de vrije trap. Tapar is nu in balbezit. Morici onderschept slim de pass. Morici schiet op doel. Nedeoglo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Perła Lublin 1:4

85e minuut.
Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea passt de bal in één keer door. Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Morici bereikt de bal nog maar net als eerste. Morici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 70%, Perła Lublin 30%.
_Włatcy_Móch_ - Perła Lublin 1:4