Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa Husaria Elblag
ofensywa Tactiek #TnU
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Sveen kopt de bal weg. Kudlák probeert de bal met de borst te controleren. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis schiet op doel. Sysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Madejczyk geeft een hoge lob. Gürel kopt de bal weg. Kudlák probeert de bal aan de voet te houden. Mekėlis rent richting de bal. Gürel rent richting de bal. Sysiak bokst de bal weg. Gürel rent richting de bal. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Husaria Elblag 1:0

28e minuut.
Sveen heeft problemen om de bal te vangen. Šaltāns is nu in balbezit. Rusinov is nu in balbezit. Šaltāns onderschept slim de pass. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. do Futebol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Šaltāns rent richting de bal. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel. do Futebol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bauer speelt de bal door. Cernovschi rent richting de bal. Cernovschi passt de bal zonder na te denken. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ghica rent richting de bal. Coello onderschept slim de pass. Coello geeft een hoge lob. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Husaria Elblag 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 52%, Husaria Elblag 48%.
Smurfy Jankosa - Husaria Elblag 2:0

59e minuut.
Campioni geeft een lange en hoge pass. Kudlák kopt de bal weg. Gürel met een sublieme pass. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pedante heeft problemen om de bal te vangen. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis passt de bal in één keer door. Gürel rent richting de bal. Gürel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 44%, Husaria Elblag 56%.
Smurfy Jankosa - Husaria Elblag 2:0