Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:11
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: Narodowy
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30000
Husaria Elblag Smurfy Jankosa
#TnU Tactiek ofensywa
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Coello passt de bal met de wreef. Gürel heeft problemen om de bal te vangen. Gürel passt de bal zonder na te denken. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sveen onderschept slim de pass. Sveen met een sublieme pass. Madejczyk met een sublieme pass. Mekėlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekėlis schiet op doel. Sysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Madejczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sveen geeft een lange en hoge pass. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sveen is nu in balbezit. Ciavarelli is nu in balbezit. Sveen verovert de bal door een tackle van achteren. Sveen geeft een lange en hoge pass. Gürel krijgt zijn hoofd ertegen. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iltimosov kopt de bal weg. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft een hoge lob. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. Sysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Iltimosov probeert de bal aan de voet te houden. Sveen rent richting de bal. Sveen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Iltimosov probeert naar een medespeler te passen. Domoaukafe heeft problemen om de bal te vangen. Domoaukafe passt de bal in één keer door. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat do Futebol niet meer kan verder spelen. Remień komt het veld opgelopen. Bauer met een snelle inworp. Ciavarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarelli geeft een hoge lob. Šaltāns krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Smurfy Jankosa 1:0

31e minuut.
Ciavarelli passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coello met een snelle inworp. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen geeft een hoge lob. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Domoaukafe probeert naar een medespeler te passen. Bauer met een sublieme pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel. Rusinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Merino Ruiz geeft een hoge lob. Gürel kopt de bal weg. Mekėlis rent richting de bal. Gürel is nu in balbezit. Gürel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer onderschept slim de pass. Bauer met een sublieme pass. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duijnhouwer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coello is nu in balbezit. Coello geeft een hoge lob. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 66%, Smurfy Jankosa 34%.
Husaria Elblag - Smurfy Jankosa 1:0

51e minuut.
Zoet kopt de bal weg. Cernovschi rent richting de bal. Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk geeft een hoge lob. Mekėlis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mekėlis rent richting de bal. Zoet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mekėlis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sveen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mekėlis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coello onderschept slim de pass. Coello geeft een hoge lob. Mekėlis springt en kopt de bal. Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Elblag - Smurfy Jankosa 1:1

62e minuut.
Inworp. Campioni met de inworp. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sysiak met een harde bal richting middenveld. Sveen kopt de bal weg. Coello rent richting de bal. Coello geeft een hoge lob. Mekėlis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Inworp. Ghica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauer is nu in balbezit. Bauer geeft een hoge lob. Šaltāns springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe passt de bal zonder na te denken. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Smurfy Jankosa 2:1

82e minuut.
Canel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coello de bal. Coello probeert naar een medespeler te passen. Gürel is nu in balbezit. Gürel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ciavarelli passt de bal in één keer door. Šaltāns heeft problemen om de bal te vangen. Šaltāns passt de bal met de wreef. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Mekėlis de bal. Zoet verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madejczyk. Madejczyk krijgt een gele kaart. Zoet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zoet kan niet meer verder spelen. Kudlák komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 56%, Smurfy Jankosa 44%.
Husaria Elblag - Smurfy Jankosa 2:1