Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany Petarda
Na pełnej qrwie Tactiek junior
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra begaat een overtreding. Tejnóra krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekierecki onderschept slim de pass. Siekierecki passt de bal met de wreef. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Petarda 0:1

5e minuut.
Babacar Ndiour met een snelle inworp. Sibuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibuan passt de bal met de wreef. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Ryszko bokst de bal weg.

8e minuut.
Tejnóra met een sublieme pass. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh passt de bal met de wreef. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Czapek verovert de bal door een tackle van achteren. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes passt de bal zonder na te denken. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Molęda verovert de bal door een tackle van achteren. Molęda geeft een hoge lob. Bornes kopt de bal weg. Klungelig pakt Jallow de bal. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Petarda 1:1

36e minuut.
Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose is nu in balbezit. Rose passt de bal in één keer door. Daar is Siekierecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekierecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra passt de bal in één keer door. Janowski is nu in balbezit. Janowski draait met de bal, schiet en ... Chivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Petarda 2:1

40e minuut.
Babacar Ndiour bereikt de bal nog maar net als eerste. Babacar Ndiour passt de bal zonder na te denken. Brzezik is nu in balbezit. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is De Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 52%, Petarda 48%.
KP Bielany - Petarda 2:1

49e minuut.
Klungelig pakt Rose de bal. Tejnóra is nu in balbezit. Derda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derda krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sibuan heeft problemen om de bal te vangen. De Moreno onderschept slim de pass. De Moreno geeft de bal voor. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Alaca met een sublieme pass. Klungelig pakt Tejnóra de bal. Tejnóra passt de bal zonder na te denken. Janowski is nu in balbezit. Janowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jallow passt de bal in één keer door. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel. Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kuryluk passt de bal zonder na te denken. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda geeft de bal voor. Babacar Ndiour rent richting de bal. Babacar Ndiour geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Babacar Ndiour is nu in balbezit. Bornes rent richting de bal. Bornes geeft de bal voor. Jallow rent richting de bal. Jallow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hạnh passt de bal zonder na te denken. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes speelt de bal door. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Drohojowski komt het veld opgelopen. Darby komt het veld opgelopen. Warczachowski komt het veld opgelopen. Cameán komt het veld opgelopen. Ylagan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes is nu in balbezit. Bornes speelt de bal door. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Jaszczur komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 47%, Petarda 53%.
KP Bielany - Petarda 2:1