Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ulquidi KP Bielany
widmo Tactiek Na pełnej qrwie
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 52.6
formidable Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Daar is Tosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosik probeert naar een medespeler te passen. Gowin met een sublieme pass. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Krachel is nu in balbezit. Pittas onderschept slim de pass. Pittas met een sublieme pass. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens haalt uit met een fantastische trap. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tosik probeert naar een medespeler te passen. Jenkins rent richting de bal. Grzymkowski is nu in balbezit. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hạnh speelt de bal door. Janowski is nu in balbezit. Janowski passt de bal met de wreef. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fortgens rent richting de bal. Fortgens passt de bal met de wreef. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pittas passt de bal zonder na te denken. Tosik geeft een hoge lob. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski geeft een lange en hoge pass. Jenkins maakt een snoekduik en kopt de bal. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dybula rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas rent richting de bal. Pittas passt de bal in één keer door. Jenkins rent richting de bal. Jenkins schiet op doel. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sulikowski met een sublieme pass. Tosik speelt de bal door. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens draait met de bal, schiet en ... Ryszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alaca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - KP Bielany 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 35%, KP Bielany 65%.
Fc Ulquidi - KP Bielany 1:0

46e minuut.
Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Granier komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gowin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bornes met een snelle inworp. Hạnh rent richting de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ulquidi - KP Bielany 1:1

54e minuut.
Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski geeft een lange en hoge pass. Granier heeft problemen om de bal te vangen. Paton probeert naar een medespeler te passen. Tosik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosik met de inworp. Granier is nu in balbezit. Granier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dybula de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bornes heeft problemen om de bal te vangen. Bornes geeft een hoge lob. Timiş rent richting de bal. Hạnh onderschept slim de pass. Hạnh schiet op doel. Vişoianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tosik neemt de hoekschop. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens schiet op doel. Dybula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sulikowski zal de hoekschop nemen. Fortgens rent richting de bal. Fortgens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - KP Bielany 2:1

65e minuut.
Granier passt de bal met de wreef. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski passt de bal in één keer door. Flores Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores Santacruz draait met de bal, schiet en ... Ryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński geeft de bal voor. Gowin is nu in balbezit. Jallow verovert de bal door een tackle van achteren. Jallow schiet op doel. Vişoianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Flores Santacruz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alaca de bal onder controle te krijgen. Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Granier rent richting de bal. Granier haalt uit met een fantastische trap. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - KP Bielany 3:1

74e minuut.
Sulikowski met een sublieme pass. Tosik speelt de bal door. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens onderschept slim de pass. Fortgens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sulikowski met de inworp. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik passt de bal met de wreef. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fortgens is nu in balbezit. Daar is Flores Santacruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski geeft een lange en hoge pass. Granier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hạnh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Warczachowski komt het veld opgelopen. Cameán komt het veld opgelopen. Darby komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 37%, KP Bielany 63%.
Fc Ulquidi - KP Bielany 3:1