Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Włatcy_Móch_ Smurfy Jankosa
lol Tactiek ofensywa
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 43.8
outstanding Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Kulczyński geeft de bal voor. Ionaş kopt de bal weg. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 1:0

9e minuut.
Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni geeft de bal voor. Inworp. Kulczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmona geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jeliński passt de bal zonder na te denken. Dudryk rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rochowiak ... Strafschop! Rochowiak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dudryk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudryk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fornalik onderschept slim de pass. Fornalik met een sublieme pass. Daar is Chongwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 2:0

29e minuut.
Ionaş rent richting de bal. Ionaş passt de bal in één keer door. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
de Neve passt de bal zonder na te denken. Dudryk is nu in balbezit. Tagliaferr begaat een overtreding. Tagliaferr krijgt een gele kaart. Dudryk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Neve zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dudryk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulczyński met de inworp. Carmona is nu in balbezit. Carmona geeft de bal voor. Chongwen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 37%, Smurfy Jankosa 63%.
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 3:0

48e minuut.
Tagliaferr geeft een lange en hoge pass. Chongwen kopt de bal weg. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 4:0

50e minuut.
Ionaş geeft een hoge lob. Daar is Gaggeggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński geeft de bal voor. Chongwen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 5:0

55e minuut.
Mignini rent richting de bal. Mignini geeft een hoge lob. Dunev is nu in balbezit. Dunev geeft een lange en hoge pass. Chongwen maakt een snoekduik en kopt de bal. Remień bokst de bal weg. Fornalik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 6:0

62e minuut.
Chongwen verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Remień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 7:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trynkiewicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
de Neve rent richting de bal. de Neve passt de bal zonder na te denken. Dunev heeft problemen om de bal te vangen. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ionaş met een sublieme pass. Tapar met een sublieme pass. Ostaşu rent richting de bal. Trynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 8:0

76e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Trynkiewicz is nu in balbezit. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chongwen springt en kopt de bal. Remień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 9:0

80e minuut.
Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een hoge lob. Chongwen rent richting de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 10:0

80e minuut.
Kolasiński met een sublieme pass. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ionaş speelt de bal door. Neyra is nu in balbezit. Neyra geeft een lange en hoge pass. Chongwen rent richting de bal. Chongwen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Jeliński is nu in balbezit. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ravelo de bal. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona geeft de bal voor. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Remień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Trynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Kulczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczyński geeft een hoge lob. Chongwen kan de bal niet met de borst controleren. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 26%, Smurfy Jankosa 74%.
_Włatcy_Móch_ - Smurfy Jankosa 10:0