Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa _Włatcy_Móch_
ofensywa Tactiek lol
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Kulczyński rent richting de bal. Rusinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmona met een snel genomen vrije trap. Chongwen maakt een snoekduik en kopt de bal. do Futebol bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Daar is Campioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongwen is nu in balbezit. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft de bal voor. Chongwen springt en kopt de bal. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Coello met een sublieme pass. Gürel rent richting de bal. Tagliaferr maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tagliaferr moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tagliaferr schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gürel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sveen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Coello met een sublieme pass. Gürel is nu in balbezit. Mekėlis is nu in balbezit. Mekėlis schiet op doel. Nedeoglo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - _Włatcy_Móch_ 1:0

25e minuut.
Rusinov kopt de bal weg. Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een lange en hoge pass. Merino Ruiz probeert de bal met de borst te controleren. Chongwen rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Neyra probeert naar een medespeler te passen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş passt de bal met de wreef. Daar is Chongwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Carmona onderschept slim de pass. Carmona passt de bal met de wreef. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft de bal voor. Chongwen springt en kopt de bal. Paal! do Futebol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 62%, _Włatcy_Móch_ 38%.
Smurfy Jankosa - _Włatcy_Móch_ 1:0

48e minuut.
Sveen speelt de bal door. Daar is Coello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gürel de bal. Gürel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ionaş passt de bal zonder na te denken. Merino Ruiz rent richting de bal. Chongwen verovert de bal door een tackle van achteren. Chongwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smurfy Jankosa - _Włatcy_Móch_ 1:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trynkiewicz komt het veld opgelopen. Kulczyński met de inworp. Carmona geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Madejczyk kopt de bal weg. Sveen rent richting de bal. Sveen geeft een hoge lob. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel draait met de bal, schiet en ... Nedeoglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Buitenspel voor Chongwen. Goede buitenspelval van de verdediging. Loodus komt het veld opgelopen. Canel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gürel is nu in balbezit. Gürel draait met de bal, schiet en ... Nedeoglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Coello rent richting de bal. Coello passt de bal in één keer door. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen rent richting de bal. Sveen haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Trynkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ñancupel komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sveen passt de bal in één keer door. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel geeft een hoge lob. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. Dunev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Coello met een sublieme pass. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gürel de bal. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Nedeoglo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 44%, _Włatcy_Móch_ 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smurfy Jankosa - _Włatcy_Móch_ 1:1