Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda Paradoxides
perfect Tactiek 1
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Molęda kopt de bal weg. Babacar Ndiour met een sublieme pass. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Paradoxides 1:0

11e minuut.
Belen passt de bal zonder na te denken. Venneker is nu in balbezit. Venneker passt de bal in één keer door. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić draait met de bal, schiet en ... Chivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Tajthy onderschept slim de pass. Tajthy probeert naar een medespeler te passen. Mahmudov speelt de bal door. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Evrard speelt de bal door. Rauber speelt de bal door. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Derda verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim speelt de bal door. Rauber rent richting de bal. Rauber geeft de bal voor. Nikić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Brzezik is nu in balbezit. Ghidoni rent richting de bal. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Faroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Paradoxides 2:0

26e minuut.
Məşədiəzim heeft problemen om de bal te vangen. Məşədiəzim geeft de bal voor. Derda probeert naar een medespeler te passen. Tajthy geeft de bal voor. Məşədiəzim krijgt zijn hoofd ertegen. Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikić rent richting de bal. Nikić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Paradoxides 2:1

30e minuut.
Ghidoni kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rose met een snelle inworp. Sibuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibuan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siekierecki probeert de bal met de borst te controleren. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Paradoxides 3:1

33e minuut.
Babacar Ndiour is nu in balbezit. Babacar Ndiour passt de bal zonder na te denken. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Paradoxides 4:1

37e minuut.
Kuryluk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Tajthy de bal. Tajthy geeft de bal voor. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mahmudov verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmudov geeft de bal voor. Venneker rent richting de bal. Venneker draait met de bal, schiet en ... Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Paradoxides 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 56%, Paradoxides 44%.
Petarda - Paradoxides 4:2

48e minuut.
Evrard met een sublieme pass. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim geeft een lange en hoge pass. Nikić rent richting de bal. Nikić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kuryluk passt de bal met de wreef. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber met een sublieme pass. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda passt de bal met de wreef. Ramalho Eanes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Babacar Ndiour de bal. Rauber is nu in balbezit. Rauber geeft de bal voor. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tajthy geeft een lange en hoge pass. Venneker is nu in balbezit. Venneker geeft de bal voor. Məşədiəzim maakt een snoekduik en kopt de bal. Chivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - Paradoxides 4:3

72e minuut.
Mahmudov met een sublieme pass. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen met een sublieme pass. Venneker rent richting de bal. Venneker haalt uit met een fantastische trap. Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Rose rent richting de bal. Rose passt de bal met de wreef. Sibuan speelt de bal door. Siekierecki kan de bal niet met de borst controleren. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ghidoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rose met een snelle inworp. Sibuan geeft een hoge lob. Siekierecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaszczur komt het veld opgelopen. Drohojowski komt het veld opgelopen. Ylagan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Belen passt de bal met de wreef. Evrard heeft problemen om de bal te vangen. Venneker is nu in balbezit. Nikić is nu in balbezit. Nikić haalt uit met een fantastische trap. Chivu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drohojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylagan is nu in balbezit. Mahmudov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahmudov krijgt een gele kaart. Ylagan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ylagan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 58%, Paradoxides 42%.
Petarda - Paradoxides 4:3