Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paradoxides Petarda
1 Tactiek allforone
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
20 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 56
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Venneker verovert de bal door een tackle van achteren. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal zonder na te denken. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim haalt uit met een fantastische trap. Błażej bokst de bal weg.

16e minuut.
Ramalho Eanes rent richting de bal. Evrard onderschept slim de pass. Evrard geeft een lange en hoge pass. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Venneker rent richting de bal. Venneker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 1:0

18e minuut.
Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker verovert de bal door een tackle van achteren. Nikić is nu in balbezit. Nikić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trivković heeft problemen om de bal te vangen. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker draait met de bal, schiet en ... Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Siekierecki passt de bal in één keer door. Babacar Ndiour bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mahmudov krijgt een gele kaart. Babacar Ndiour raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramalho Eanes legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paradoxides - Petarda 1:1

25e minuut.
Babacar Ndiour geeft een lange en hoge pass. Brandt kopt de bal weg. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen passt de bal zonder na te denken. Venneker rent richting de bal. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikić is nu in balbezit. Nikić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić schiet op doel. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 2:1

28e minuut.
Rose probeert naar een medespeler te passen. Ramalho Eanes rent richting de bal. Sibuan geeft een hoge lob. Siekierecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Brandt geeft een hoge lob. Derda kopt de bal weg. Venneker heeft problemen om de bal te vangen. Venneker haalt uit met een fantastische trap. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 3:1

36e minuut.
Rose passt de bal zonder na te denken. Sibuan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandt. Sibuan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ramalho Eanes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Tajthy de bal. Babacar Ndiour is nu in balbezit. Babacar Ndiour geeft een hoge lob. Siekierecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nikić rent richting de bal. Kuryluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryluk passt de bal met de wreef. Babacar Ndiour rent richting de bal. Babacar Ndiour geeft de bal voor. Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 3:2

44e minuut.
Tajthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramalho Eanes rent richting de bal. Evrard onderschept slim de pass. Evrard geeft een hoge lob. Venneker maakt een snoekduik en kopt de bal. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 61%, Petarda 39%.
Paradoxides - Petarda 4:2

54e minuut.
Ramalho Eanes is nu in balbezit. Evrard verovert de bal door een tackle van achteren. Evrard geeft een lange en hoge pass. Məşədiəzim krijgt zijn hoofd ertegen. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 5:2

56e minuut.
Rose geeft een lange en hoge pass. Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal met de wreef. Venneker is nu in balbezit. Venneker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Tajthy geeft de bal voor. Daar is Nikić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim draait met de bal, schiet en ... Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 6:2

62e minuut.
Babacar Ndiour is nu in balbezit. Rauber onderschept slim de pass. Rauber speelt de bal door. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajthy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikić rent richting de bal. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 7:2

63e minuut.
Sibuan passt de bal zonder na te denken. Daar is Babacar Ndiour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 8:2

65e minuut.
Inworp. Brzezik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mahmudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudov passt de bal zonder na te denken. Venneker rent richting de bal. Venneker schiet op doel. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 9:2

68e minuut.
Mahmudov probeert naar een medespeler te passen. Babacar Ndiour is nu in balbezit. Babacar Ndiour geeft een hoge lob. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel. Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nikić passt de bal in één keer door. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker heeft problemen om de bal te vangen. Venneker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 10:2

70e minuut.
Drohojowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tajthy is nu in balbezit. Tajthy passt de bal met de wreef. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Rose is nu in balbezit. Rose geeft een lange en hoge pass. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel. Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 10:3

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Georgescu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tajthy geeft een hoge lob. Nikić probeert de bal aan de voet te houden. Ramalho Eanes met een sublieme pass. Mahmudov geeft een lange en hoge pass. Venneker springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mahmudov kopt de bal weg. Evrard met een sublieme pass. Belen probeert naar een medespeler te passen. Venneker is nu in balbezit. Venneker haalt uit met een fantastische trap. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derda heeft problemen om de bal te vangen. Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Petarda 11:3

83e minuut.
Trivković heeft problemen om de bal te vangen. Rose rent richting de bal. Rose geeft een hoge lob. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 51%, Petarda 49%.
Paradoxides - Petarda 11:3