Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa Fc Ulquidi
ofensywa Tactiek widmo
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 57.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


20e minuut.
Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Gürel rent richting de bal. Gowin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gürel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gürel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Sulikowski passt de bal in één keer door. Jenkins rent richting de bal. Jenkins passt de bal in één keer door. Tosik geeft een lange en hoge pass. Pittas maakt een snoekduik en kopt de bal. do Futebol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Timiş geeft een lange en hoge pass. Duijnhouwer controleert de bal met de borst. Sveen is nu in balbezit. Sveen passt de bal met de wreef. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gürel rent richting de bal. Gürel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Fc Ulquidi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 48%, Fc Ulquidi 52%.
Smurfy Jankosa - Fc Ulquidi 1:0

46e minuut.
Granier komt het veld opgelopen. Flores Santacruz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wieczyński is nu in balbezit. Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello geeft een hoge lob. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. Vişoianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - Fc Ulquidi 2:0

50e minuut.
Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello onderschept slim de pass. Coello met een sublieme pass. Mekėlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekėlis schiet op doel. Vişoianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel verovert de bal door een tackle van achteren. Gowin rent richting de bal. Gürel verovert de bal door een tackle van achteren. Gürel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gürel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sulikowski rent richting de bal. Campioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski onderschept slim de pass. Flores Santacruz rent richting de bal. Flores Santacruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fortgens rent richting de bal. Campioni onderschept slim de pass. Campioni passt de bal zonder na te denken. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski geeft een lange en hoge pass. do Futebol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 47%, Fc Ulquidi 53%.
Smurfy Jankosa - Fc Ulquidi 2:0