Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ulquidi Smurfy Jankosa
widmo Tactiek ofensywa
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
57.2 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


19e minuut.
Canel onderschept slim de pass. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski passt de bal zonder na te denken. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins schiet op doel. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Canel geeft de bal voor. Gowin probeert de bal aan de voet te houden. Gürel rent richting de bal. Gürel draait met de bal, schiet en ... Vişoianu bokst de bal weg.

37e minuut.
Madejczyk is nu in balbezit. Timiş is nu in balbezit. Madejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 40%, Smurfy Jankosa 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Ulquidi - Smurfy Jankosa 0:0

46e minuut.
Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Granier komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Fortgens de bal. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski passt de bal zonder na te denken. Granier bereikt de bal nog maar net als eerste. Granier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sveen passt de bal in één keer door. Coello is nu in balbezit. Coello geeft de bal voor. Mekėlis springt en kopt de bal. Vişoianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Smurfy Jankosa 0:1

67e minuut.
Sveen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mekėlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kornel zijn tegenspeler op de grond. Kornel krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Canel geeft een lange en hoge pass. Mekėlis kopt de bal weg. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel draait met de bal, schiet en ... Vişoianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ulquidi - Smurfy Jankosa 0:2

76e minuut.
Daar is Campioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campioni geeft een lange en hoge pass. Gowin geeft de bal voor. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Coello rent richting de bal. Coello passt de bal zonder na te denken. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen geeft een hoge lob. Mekėlis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sveen rent richting de bal. Sveen speelt de bal door. Klungelig pakt Coello de bal. Coello geeft de bal voor. Mekėlis springt en kopt de bal. Vişoianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ulquidi 54%, Smurfy Jankosa 46%.
Fc Ulquidi - Smurfy Jankosa 0:2