Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany _Włatcy_Móch_
Na pełnej qrwie Tactiek lol
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Alaca onderschept slim de pass. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft een hoge lob. Daar is Chongwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hajrović is nu in balbezit. Met opzet legt Tapar zijn tegenspeler op de grond. Hajrović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tejnóra met een snel genomen vrije trap. Jallow rent richting de bal. Tagliaferr onderschept slim de pass. Bornes verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bornes rent richting de bal. Bornes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 1:0

6e minuut.
Tejnóra met een snelle inworp. De Moreno is nu in balbezit. De Moreno passt de bal met de wreef. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Alaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een hoge lob. Chongwen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 1:1

11e minuut.
Loodus kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejnóra met een snelle inworp. De Moreno is nu in balbezit. De Moreno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hạnh passt de bal zonder na te denken. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra passt de bal zonder na te denken. Hajrović rent richting de bal. Hajrović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Neyra passt de bal zonder na te denken. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński passt de bal in één keer door. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 1:2

29e minuut.
Paton kopt de bal weg. Bornes probeert naar een medespeler te passen. De Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno passt de bal in één keer door. Jallow heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dunev geeft een lange en hoge pass. Alaca kopt de bal weg. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar geeft een lange en hoge pass. Chongwen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Loodus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Linh Ngọc komt het veld opgelopen. Ionaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tapar is nu in balbezit. Tapar passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 1:3

40e minuut.
Kulczyński is nu in balbezit. Grzymkowski begaat een overtreding. Kulczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chongwen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 1:4

41e minuut.
Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik met een sublieme pass. Daar is Chongwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 60%, _Włatcy_Móch_ 40%.
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 1:4

62e minuut.
Hajrović kopt de bal weg. Jallow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neyra. Neyra krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kulczyński met een snelle inworp. Carmona rent richting de bal. Carmona passt de bal in één keer door. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chongwen rent richting de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 1:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trynkiewicz komt het veld opgelopen. De Moreno met de inworp. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Neyra kopt de bal weg. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 2:5

67e minuut.
Tagliaferr geeft een hoge lob. Chongwen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paton. Paton krijgt een gele kaart. Chongwen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trynkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Grzymkowski speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Inworp. Darby komt het veld opgelopen. Cameán komt het veld opgelopen. Warczachowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tapar speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een hoge lob. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 52%, _Włatcy_Móch_ 48%.
KP Bielany - _Włatcy_Móch_ 2:5