Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Włatcy_Móch_ KP Bielany
lol Tactiek Na pełnej qrwie
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


14e minuut.
Doeltrap. Linh Ngọc trapt de bal weg van het doel. Carmona rent richting de bal. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Kulczyński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ryszko met een sublieme pass. Hajrović kopt de bal weg. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra geeft de bal voor. Hạnh springt en kopt de bal. Paal!

21e minuut.
Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski geeft de bal voor. Tagliaferr heeft problemen om de bal te vangen. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 0:1

25e minuut.
Daar is Alaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaca speelt de bal door. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra geeft de bal voor. Hạnh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 0:2

31e minuut.
Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bornes is nu in balbezit. Bornes geeft een hoge lob. Jallow maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hạnh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rochowiak. Hạnh raakt geblesseerd tijdens het duel. Tejnóra met een snel genomen vrije trap. Hạnh rent richting de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński geeft een lange en hoge pass. Tejnóra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een hoge lob. Ryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 50%, KP Bielany 50%.
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 0:2

46e minuut.
Jallow probeert naar een medespeler te passen. Hạnh rent richting de bal. Rochowiak is nu in balbezit. Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Tejnóra geeft een hoge lob. Rochowiak kopt de bal weg. Bornes is nu in balbezit. Bornes geeft de bal voor. Jallow springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 0:3

56e minuut.
Tapar passt de bal in één keer door. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş passt de bal zonder na te denken. Chongwen rent richting de bal. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş passt de bal zonder na te denken. Chongwen rent richting de bal. Chongwen schiet op doel. Ryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 1:3

60e minuut.
Bornes is nu in balbezit. Bornes geeft een lange en hoge pass. Daar is Linh Ngọc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tapar geeft de bal voor. Chongwen probeert naar een medespeler te passen. Dybula is nu in balbezit. Fornalik verovert de bal door een tackle van achteren. Fornalik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jallow controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Trynkiewicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hajrović geeft de bal voor. Daar is Bornes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bornes passt de bal met de wreef. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bystroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bornes geeft een lange en hoge pass. Daar is Linh Ngọc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jallow verovert de bal door een tackle van achteren. Jallow draait met de bal, schiet en ... Bystroń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 1:4

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ñancupel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hạnh maakt een snoekduik en kopt de bal. Bystroń maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tejnóra zal de hoekschop nemen. Hạnh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 1:5

83e minuut.
Inworp. De Moreno komt het veld opgelopen. Warczachowski komt het veld opgelopen. Darby komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tejnóra geeft een hoge lob. Ñancupel kopt de bal weg. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh draait met de bal, schiet en ... Bystroń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 1:6

89e minuut.
Kulczyński geeft een hoge lob. Trynkiewicz rent richting de bal. Chongwen is nu in balbezit. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 60%, KP Bielany 40%.
_Włatcy_Móch_ - KP Bielany 1:6