Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:18
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: Narodowy
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20233
Husaria Elblag Paradoxides
#TnU Tactiek 1
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 63
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Zoet rent richting de bal. Pedante rent richting de bal. Pedante geeft een lange en hoge pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domoaukafe neemt de hoekschop. Šaltāns maakt een snoekduik en kopt de bal. Faroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Paradoxides 1:0

7e minuut.
Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauer met een sublieme pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Faroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Paradoxides 2:0

8e minuut.
Tajthy rent richting de bal. Tajthy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedante de bal. Nikić rent richting de bal. Nikić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Bauer kopt de bal weg. Mahmudov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šaltāns probeert naar een medespeler te passen. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Tajthy is nu in balbezit. Tajthy passt de bal in één keer door. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker haalt uit met een fantastische trap. Iltimosov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sysiak bokst de bal weg.

23e minuut.
Faroux trapt de bal weg van het doel. Evrard met een sublieme pass. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim geeft een hoge lob. Nikić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zoet is nu in balbezit. Zoet geeft een hoge lob. Ghidoni kopt de bal weg. Belen geeft een hoge lob. Məşədiəzim springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Šaltāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauer rent richting de bal. Bauer passt de bal zonder na te denken. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Iltimosov verovert de bal door een tackle van achteren. Iltimosov geeft een hoge lob. Šaltāns kopt de bal weg. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ghidoni geeft een hoge lob. Inworp. Bączek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe schiet op doel. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Paradoxides 3:0

45e minuut.
Bauer met een sublieme pass. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns passt de bal met de wreef. Domoaukafe heeft problemen om de bal te vangen. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 53%, Paradoxides 47%.
Husaria Elblag - Paradoxides 3:0

50e minuut.
Nikić met een sublieme pass. Venneker rent richting de bal. Iltimosov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iltimosov krijgt een gele kaart. Venneker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nikić neemt zijn aanloop. Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Paradoxides 3:1

51e minuut.
Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe geeft een lange en hoge pass. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Faroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Paradoxides 4:1

55e minuut.
Bączek kopt de bal weg. Ghidoni probeert de bal met de borst te controleren. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe geeft een lange en hoge pass. Šaltāns maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Zoet is nu in balbezit. Evrard is nu in balbezit. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim draait met de bal, schiet en ... Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Paradoxides 4:2

58e minuut.
Cernovschi kopt de bal weg. Domoaukafe is nu in balbezit. Ghidoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghidoni krijgt een gele kaart. Domoaukafe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šaltāns neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Cernovschi is nu in balbezit. Cernovschi passt de bal in één keer door. Domoaukafe met een sublieme pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ghidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghidoni geeft de bal voor. Zoet probeert de bal met de borst te controleren. Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zoet is nu in balbezit. Zoet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard geeft een hoge lob. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikić springt en kopt de bal. Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zoet geeft de bal voor. Domoaukafe kopt de bal weg. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Paradoxides 5:2

81e minuut.
Venneker is nu in balbezit. Bączek onderschept slim de pass. Belen probeert naar een medespeler te passen. Nikić is nu in balbezit. Nikić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ciavarelli speelt de bal door. Klungelig pakt Bauer de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tajthy. Tajthy krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Zoet passt de bal met de wreef. Cernovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernovschi speelt de bal door. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 50%, Paradoxides 50%.
Husaria Elblag - Paradoxides 5:2