Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Lublin Petarda
2016 NEW Tactiek perfect
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Hooper geeft een hoge lob. Mirea probeert naar een medespeler te passen. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos geeft de bal voor. Fernández de Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho Eanes verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalho Eanes geeft een lange en hoge pass. Chambers speelt de bal door. Sofianopoulos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Petarda 1:0

21e minuut.
Hooper geeft een lange en hoge pass. Sofianopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Sofianopoulos geeft een lange en hoge pass. Mirea geeft de bal voor. Fernández de Villegas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ramalho Eanes met een sublieme pass. Babacar Ndiour rent richting de bal. Chambers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambers geeft de bal voor. Fernández de Villegas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Siska geeft een hoge lob. Inworp. Rose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibuan rent richting de bal. Sibuan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chambers is nu in balbezit. Chambers geeft een hoge lob. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Petarda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 23%, Petarda 77%.
Perła Lublin - Petarda 2:0

47e minuut.
Luchs speelt de bal door. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos passt de bal in één keer door. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ... Chivu bokst de bal weg. Paal!

52e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk onderschept slim de pass. Kuryluk geeft een hoge lob. Sibuan rent richting de bal. Sibuan haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sofianopoulos passt de bal in één keer door. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs passt de bal met de wreef. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel. Chivu bokst de bal weg. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Petarda 3:0

57e minuut.
Fernández de Villegas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amerek komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos passt de bal in één keer door. Coronado rent richting de bal. Coronado draait met de bal, schiet en ... Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Petarda 4:0

65e minuut.
Chivu met een sublieme pass. Babacar Ndiour kopt de bal weg. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki schiet op doel. Teodorovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Petarda 4:1

71e minuut.
Luchs met een sublieme pass. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos passt de bal zonder na te denken. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos met een sublieme pass. Coronado rent richting de bal. Coronado haalt uit met een fantastische trap. Chivu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Petarda 5:1

76e minuut.
Ylagan komt het veld opgelopen. Jaszczur komt het veld opgelopen. Drohojowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sofianopoulos speelt de bal door. Coronado is nu in balbezit. Kuryluk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coronado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amerek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chivu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Ylagan kopt de bal weg. Hooper rent richting de bal. Hooper geeft een lange en hoge pass. Coronado rent richting de bal. Coronado draait met de bal, schiet en ... Chivu bokst de bal weg. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 34%, Petarda 66%.
Perła Lublin - Petarda 5:1